Ana Sayfa / Manşet / Survivor Ersin’e ne oldu?

Survivor Ersin’e ne oldu?

Ersin Korkut’un ayağına ne oldu. Survivor 2020 Ersin korkut diskalifiye oldu. Ersin neden diskalifiye oldu soruları. Survivor 2020 Ersin Korkut sakatlığından dolayı diskalifiye oldu. Survivor’da beklenmedik eleme. Acun Ilıcalı, Survivor 2020’den Ersin’in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ersin futbol maçında sakatlanmıştı. Ersin elenmesinin ardından duygusal bir konuşma yaptı. Survivor 2020 Ersin, Yılmaz Erdoğan’dan da özür diledi. Ersin Korkut, konseyde yaptığı açıklamada, “Benim hikayem burada bitti” dedi. Survivor 2020 sakatlıklarından dolayı diskalifiye olan yarışmacılardan biri de Ersin korkut oldu. Ersin Korkut’un duygusal konuşması herkesi üzdü. Ersin Korkut, köpeğinin öldüğünden habersiz ilk onu göreceğim diyince Acun Ilıcalı büyük şaşkınlık yaşadı.

Survivor Ersin diskalifiye mi oldu sorusu yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Ersin’in sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu üzülerek duyurdu. Peki, Survivor Ersin kimdir, neden diskalifiye oldu?

SURVİVOR ERSİN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı Ersin’in sakatlıktan ötürü Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı. Acun Ilıcalı bunun beklemediği bir gelişme olduğunu ve çok üzüldüğünü belirtti. Ilıcalı bu ayrılık için “Hiç beklemediğim bir vedaydı” dedi.

ERSİN KORKUT NECİ?

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 yılında Hakkâri’de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan’ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır.
İstanbul’a gelmeden önce Hakkâri’de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul’da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul’da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter’de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut’u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi’nde yanına, çalışması için çağırmıştır.

2000 yılında BKM’nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut’a, Yılmaz Erdoğan; Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki “Doktor bu ne?” repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.

İlginizi Çekebilir

GS derbisi sonrası Fenerbahçe’de kim ne ceza aldı

Fenerbahçe’de kim ne ceza aldı bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Fenerlilerden kim ne kadar ceza aldı, …

Sınırsız Hosting