Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Gizem elenme adayı

Survivor Gizem elenme adayı

Survivor All Star 2022 Gizem elenme adayı oldu ve adadan gitmesi yüksek ihtimal oldu. Survivor’da heyecan bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Yasin Obuz’un adaya ve hayallerine veda ettiği yarışmada bu kez kimin eleneceği merak konusu olmuş durumda. İşte Survivor All Star’da son gelişmeler…

Survivor 2022 All Star son eleme adayı Gizem Meriç oldu. Gizem’in bu hafta Survivor All Star 2022’ye veda etmesi bekleniyor. 5 Nisan Survivor All Star 2022 kim elendi sorusunun yanıtı Gizem olacak gibi. Survivor 2022 All Star yarışmasının ikinci eleme adayı 2 Nisan Cumartesi akşamında belli oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde bir kişinin ismini verdi ve böylece haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Yarışmayı severek takip edenler “2 Nisan Survivor kim elendi ve yokluk adasına kim gitti?” sorusuna yanıt aradı. İşte, 2 Nisan elenen ve dokunulmazlığı kazanan isim…

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da 3 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu…

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor’da Ardahan ve Barış’tan sonra 3. eleme adayı Gizem Meriç oldu…

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da elenen isim oynana 4 dokunulmazlık oyununun sonunda gerçekleşecek eleme konseyinde belli olacak. 

SURVIVOR’DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI 

Acun Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. “Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz. 

Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız. 

Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting