Ana Sayfa / Spor / Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

Trabzon-Beşiktaş maçı kural hatası iddiası

Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası ne, maç tekrarlanacak mı sorusu. Trabzonspor-Beşiktaş maçı 1-1 beraberi bitti tartışmaları bitmedi.

Trabzon-Beşiktaş maçı tekrarlanacak mı, kural hatası mı yapıldı iddialar ne? Trabzonspor maçında Beşiktaş’ın rakip ceza sahası içinde kullandığı çift vuruşla ilgili eski hakem Ahmet Çakar’dan bomba bir iddia geldi. Çakar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu vuruş kural gereği ön çizgi üzerinden yapılır. Zorbay yan çizgi üzerinden yaptırarak açık bir kural hatası yapmıştır.” dedi.
Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük’ün verdiği kararlar tartışma konusu olurken, yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar’dan gündeme oturan bir iddia geldi.

“BU VURUŞ KURAL GEREĞİ ÖN ÇİZGİ ÜZERİNDEN YAPILIR”
Zorbay Küçük’ün kural hatası yaptığını belirten Ahmet Çakar, “Türkiye’nin en büyük maçında hakem net bir kural hatası yaptı. Rakip kale sahası içinde bir çift vuruş olursa ( kaleci Uğurcan a geri pas) bu vuruş kural gereği ön çizgi üzerinden yapılır. Zorbay yan çizgi üzerinden yaptırarak açık bir kural hatası yapmıştır.” dedi.

Kural hatası mı yapıldı? Trabzonspor-Beşiktaş maçı geçersiz sayılabilir
Kural hatası mı yapıldı? Trabzonspor-Beşiktaş maçı geçersiz sayılabilir
Kural hatası mı yapıldı? Trabzonspor-Beşiktaş maçı geçersiz sayılabilir

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting