Ana Sayfa / Kime Ait / Survivor Ogeday neci ve yaşı
OGEDAY GİRİŞKEN SURVİVOR

Survivor Ogeday neci ve yaşı

Ogeday ile Adem Kılıççı nereden tanışıyor Survivor’dan önce tanışıyorlar mıydı sorusu. Survivor Ünlüler Gönüllülerdeki Ogeday ile Adem Kılıççı arasındaki gerginliğin nedeni ve kim haklı sorusu. Survivor Ogeday aslen nereli, neci ve yaşı ile burcu da merak ediliyor. 

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday oldu mu diye şimdiden soruluyor. Survivor 2017 gönüllü takımındaki Ogeday Girişken memleketi, yaşı, işi çok da soruluyor. Ogeday yarışmadaki performansı ile ünlülerin adeta tozunu attırıyor tek başına. Survivor’da Adem Kılıççı ile Ogeday arasındaki gerilim de dikkatlerden kaçmıyor. Survivor 2017’nin Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmanın şampiyonluk adayları arasında yer alan Ogeday Grişilken, izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

OGEDAY GİRİŞKEN DOĞUM TARİHİ, EĞİTİMİ VE MESLEĞİ

Peki Ogeday kimdir? Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Ogeday Girişken’in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Oyunlarda gösterdiği performansla arkadaşları arasında oldukça sevilen Ogeday survivor’ın favori adaylarından biri olarak görülüyor. Peki, Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır? Survivor bu yılki yarışlarıyla nefesleri kesiyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya yarış var. Gönüllüler takımında Gökhan’ın elenmesinden sonra tek erkek olarak kalan Ogeday, ünlülerin erkeklerine karşı tek başına yarışıyor. Ogeday son haftalarda sık sık Adem ve Serhat Akın’la tartışmlarıyla da gündeme geliyor. Son olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nden tanıdığı Adem Kılıççı ile sert bir tartışma yaşadı. Peki kimdir Ogeday Girişken? İşte hakkında merak edilen tüm detaylar…

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor. Litvanya’da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası’nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı. Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi. Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting