Ana Sayfa / Yaşam / Survivor’da araba ödülünü kim kazandı (10 mayıs)
SURVİVOIR 21 MART ELENEN İSİM KİM OLACAK

Survivor’da araba ödülünü kim kazandı (10 mayıs)

Survivor 2017’de araba ödülü vardı. Survivor’da ilk kez 6 yarışmacı aynı anda araba kazandı. 10 Mayıs survivor yayını ve araba ödülünü kazanan takım bu akşam belli olacak. Survivor Sabriye araba ödülü oyunu için varını yoğunu ortaya koyacağını söyledi. Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımı araba oyunu için yarışıyor. Survivor tarihinde bir ilk… Ödülü görünce kendilerinden geçtiler. Kazanan takımının her yarışmacısının birer otomobil kazanacağı ödül oyunu yayını bugün.

TV 8 10 Mayıs Survivor 2017 araba ödülü oyunu kazanan takım belli oluyor. Survivor 2017’de araba ödülü oyunu ve 6 yarışmacının her biri bir araba kazanıyor. Acun Ilıcalı Survivor yarışma tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve araba oyunu ödülü ile bir takımın tamamına birer araba veriyor. 10 Mayıs Survivor 2017 araba ödülü oyununu kazanan takım ünlüler mi yoksa gönüllüler mi olacak belli oluyor. Türkiye yarışma tarihinde Survivor 2017 bir ilke imza atıyor.

SURVİVOR SEN ELENE YARIŞMACI TUĞÇE OLMUŞTU

Survivor 2017 Tuğçe elendi, Berna ve Ogeday adada kaldı. Survivor 2017 gönüllülerde kalan isimler ve ünlüler takımı. Survivor dün akşam oynanan ödül oyununun ardından ada konseyinde bir yarışmacının vedası ile tamamlandı. Survivor’da dün akşam kim elendi sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, izleyemedikleri bölümde nelerin yaşandığını merak ediyor. Berna, Ogeday ve Tuğçe’nin aday olarak çıktığı gecede bir kişi Kıbrıs hayallerine veda etti. Peki, Survivor’da dün akşam kim elendi? İşte, merak edilen konunun detayları

DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Survivor’da bu akşam gerçekleşen eleme konseyinin ardından adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı 3 yarışmacıyı eleme potasına sokmak zorunda kalmıştı. Ogeday Girişken, Tuğçe Melis Demir ve Berna Keklikler’in ilk defa aynı potada yer almaları da ayrı bir heyecan yarattı. Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla birlikte survivor 2017’ye ve Kıbrıs yolunda hayallerine veda eden yarışmacı belli oldu. Survivor’a veda eden isim gönüllüler takımından Tuğçe Melis Demir oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor’da bu hafta oldukça kaliteli ödüller yer aldı. Ünlüler takımı bu hafta adeta adada rüzgar gibi esti ve hem dokunulmazlık oyunlarını hem de ödül oyunlarında başarı yakaladılar. Bu hafta sadece tek bir ödül oyunu kaybeden ünlüler takımı bu akşam yapılan iletişim oyununu da kazanmayı bildi ve arkadaşlarından gelen videoları izlediler. Video’yu izleyen ünlüler takımı oldukça duygusal anlar yaşadı.

Üst üstte oyunlar kaybeden gönüllüler takımı moral bozukluğuna rağmen büyük bir çıkış yaparak ilk turu 6- 3 almayı başardı. Oyun sırasında Ünlüler arasında kriz çıktı. Oyun taktiği nedeniyle Furkan ile sert bir tartışma yaşayan Serhat, parkura çıktığı esnada fenalaşarak yere yığıldı. Serhat’ın kısa sürede kendisini toplamasıyla rahat bir nefes alan Ünlüler mücadeleye kaldığı yerden devam etti ancak ödül oyunun kazananı gönüllüler oldu. Uzun bir süre sonra yeniden galibiyet tadan gönüllüler, Dominik’in en turistik bölgelerinden birinde hem su sporu yaptı, hem de karnını doyurdu.
TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir’de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi’nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı’nda ter döküyor…

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, “Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum”, “Çok güzel, çok yetenekli” yorumları yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting