Ana Sayfa / Yaşam / Survivor’da dün kim elendi? 18 Haziran

Survivor’da dün kim elendi? 18 Haziran

Dün gece Survivor kim elendi sorusu yanıtını buldu. Sabriye elendi.  Survivor 2017 Serhat. Adem ve Sabriye potaya girdi bu üçlüden en az SMS oyu alan yarışmacı adaşa veda etti. Survivor 2017 Kıbrıs büyük finali öncesi adaya son veda eden isim belli oldu. 

Sabriye Survivor’dan elendi. Survivor’da Adem, Sabriye ve Serhat Akın’dan biri adaya veda etti. Survivor 2017 Kıbrıs finali için artık 4 gün kaldı ve son dokunulmazlık oyununu Ogeday ve İlhan Mansız kazandı dün gece. Survivor’ın büyük final heyecanına sayılar günler kaldı. Survivor’da dün ki dokunmazlık oyununu Berna’nın elenmesi ile gönüllüler takımından finale doğru ilerleyen tek isim olan Ogeday kazandı. Böylelikle haftalar öncesinde Kıbrıs final biletini kapan Sema ve bireysel dokunulmazlığı alan Ogeday bu akşam ki konseyde elenmeyeceği netleşti. Adem, Sabriye, Serhat ve İlhan’ın arasında kıran kırana geçecek dokunulmazlık yarışının ardından kazanan ismin belli olmasıyla Survivor’da eleme adaylarıda belli olacak.

SABRİYE SURVİVOR ELENDİ Mİ?

Survivor’da adaya kim veda etti, Survivor’da kim elendi, Survivor’da adadan kim gitti. Survivor’da bugün oynanacak bireysel dokunulmazlığın ardından ada konseyi yapılacak, biri elenecek. Survivor’da geçtiğimiz günlerde adını sıkça yaptığı tartışmalarla duyduğumuz Berna adaya veda etti. Ogeday’ın yalnız kalması gücüne güç kattı ve bireysel dokunumazlığı alarak bu akşamki konseyde rahat bir nefes alacak. Tüm Survivor sevenlerinin gözü bu akşamki bireysel dokunulmazlık oyununda ve hemen ardından Survivor’dan kim gitti? sorusu cevap bulacak. Bireyesel dokunulmazlığı Adem,Sabriye,İlhan ve Serhat’tan hangisi alacak?Survivor’dan kim adaya veda ettiği belli olacak. Survivor 2017 büyük finale çok az kaldı. Bir kişi daha hayallerini geride bırakacak.

 SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Finale son bir hafta kala artık eleme ve dokunulmazlık oyunları hızlanmaya başladı. Dün akşam gerçekleştirilen Survivor dokunulmazlık oyununun ardından konseyde Serhat Akın, Berna ve Sabriye isimleri en fazla yazılırken SMS oylamasının ardından en az oyu alarak adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu.

İlginizi Çekebilir

Alper Gezeravcı kaza geçirdi

Alper Gezeravcı kaza yaptı. Kocaeli’de, Alper Gezeravcı’nın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada, Gezeravcı ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting