Ana Sayfa / Gündem / Süt banyosu yapılan firma Konya’da

Süt banyosu yapılan firma Konya’da

Hangi süt firmasının fabrikasında süt banyosu yapıldı. Fabrika kazanında süt banyosu yapan işçi ve o firma hangisi sorusu. Konya’da süt kazanında banyo yapan işçi firmadan kovuldu mu? Konya’daki bir süt fabrikasında çekilen skandal görüntüler sağlığımızla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Süt kazanın içine girip banyo yapan Uğur T., isimli şahıs o görüntülerini Tiktok’ta yayınladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı görüntülere tepki gösterdi.

Konya’da hangi süt firmasının fabrikasında süt banyosu yapıldı süt banyosu yapan işçi kim ve o firma hangisi soruları.

Konya’da üretim yapan bir süt fabrikasında skandal görüntüler ortaya çıktı. Fabrikada çalışan bir şahıs, süt kazanının içine girerek banyo yaptı.

GÖRÜNTÜLERİ TİKTOK’TA PAYLAŞTI

Süt kazanında banyo yaptığı anlar ise bir başka çalışan tarafından kaydedildi. Görüntüler TikTok’ta ‘ugurrturgut’ isimli bir hesaptan yayınlandı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntüleri izleyen  birçok sosyal medya kullanıcısı duruma tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şu şekilde:

*Konya’ bir süt fabrikasında skandal tiktok videosu, Umuyoruz ki gerekli merciler bu iğrenc videoyu görür ve gereken yapılır.

*Konya’da süt fabrikasında süt kazanına girip banyo yapmış adam. Nasıl bir çeşitsiniz ya? Artık neye şaşıracağımızı şaşırdık.

*Allah belanızı versin sizin! Konya’daki bir süt fabrikasında çekilen görüntülerde bir ”mahlukat” Süt kazanının içinde banyo yapıyor……. Hadi büyükleri geçtim insanlar bebeklerine içiriyor o sütleri

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting