Ana Sayfa / Kadınca / TAMAM seçim şarkısı oluyor

TAMAM seçim şarkısı oluyor

Kandıramazsın beni şarkısı seçim şarkısı oluyor Yıldız Tilbe’nin. Twitter’da TAMAM hastag’inden sonra Yıldız Tilbe’nin içinde TAMAM geçen şarkısı muhalefet cumhurbaşkanı adaylarının seçim şarkısı olacak gibi görünüyor. Sosyal medyada başlayan T A M A M fırtınasına muhalefet liderleri de katıldı. 2 milyon tweet atılan ‘T A M A M’ı seçim kampanyası yapmak için içinde ‘tamam’ geçen şarkılar için yarış başladı…

Twitter’de gündem olan T A M A M kelimesi şimdi de cumhurbaşkanı adaylarının seçim şarkısı oluyor. Yıldız Tilbe’nin içinde TAMAM kelimesi geçen kandıramazsın beni şarkısı da en gözde seçim şarkılarından biri oluverdi. Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada başlayan ‘T A M A M’ fırtınasına muhalefet liderleri de katıldı. Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş ve Temel Karamollaoğlu’nun T A M A M tweetlerinin ardından adaylar T A M A M temalı şarkıları seçim şarkısı yapmak için harekete geçti.

Yıldız Tilbe’nin Kandıramazsın Beni isimli şarkı için muhalefet bir yarış halinde. Tilbe’nin şarkısının sözlerinin “1-2-3-4 T A M A M, daha da katlanamam” şeklinde olması sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Söz müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan şarkıyı Gülben Ergen seslendirmişti… İşte o şarkı….

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting