Ana Sayfa / İlginç / Tamer Akkal’ın Demirtaş paylaşımı

Tamer Akkal’ın Demirtaş paylaşımı

AKP’li Tamer Akkal, demirtaş ve ailesi için yaptığı paylaşımı sildi, ben değil danışmalarım yazmış diyerek işin içinden sıyrıldı. Çocuklara bile enik diyecek kadar ileriye giden AKP’li vekilin nasıl bir inanç sistemine sahip olduğu herkes tarafından merak ediliyor. Tamer Akkal’ın insanlıktan utandıran paylaşımına ise birçok AKP’linin beğenmesi de ayrıca üzerinde düşünülmesi gereken olay. Allah korkusu kim için var kimler Allah’tan korkar kuldan utanır artık çok da önemi yok yeter ki iktidar adim olsun, güç bizde olsun anlayışı maalesef toplumu bir ur gibi sarmış durumda. dini kendi tekellerinde sadece kendilerini Müslüman zanneden bir grubun türemesi artık dikkatlerden kaçmıyor.AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal, cezaevinde kızlarıyla görüşme yapması engellenen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında skandal ifadeler kullandı. Akkal, “İt” diyerek Demirtaş’a ve çocuklarına hakaret etti. Akkal, daha sonra yaptığı açıklamada paylaşımı kendisinin yapmadığını öne sürdü.

İğrenç paylaşım yapan Tamer Akkal’a kim inanır diye sorulsa cevap malumun ilanı olur. AKP’li Taner Akkal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı danışmanının yaptığını öne sürdü. Diyeceksiniz ki koskoca milletvekili yaptığının arkasında durmaz mı, danışmanını mı ateşe atar bu sorunnu cevabı umarız mahkeme i kübra’ya kalmaz. Edirne Cezaevi’nde 4 Kasım 2016’dan bu yana tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş çocuklarının babalarıyla görüşmesine cezaevi yönetimi tarafından izin verilmediğini açıklamıştı.

Başak Demirtaş, “Selahattin’in, kızlarımız Delal ile Dılda’yı birlikte görmesine izin verilmedi. Selahattin, pandemi başladığından bu yana kızlarını sadece birer kez, ayrı ayrı görebildi” demişti.

AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Demirtaş’ın çocuklarıyla görüşememesi hakkında skandal ifadeler kullandı.

Akkal, “Selo iti enikleriyle görüşemiyormuş. Bizim Şehit çocuklarımız da babalarıyla görüşemiyor. Allah ya size verecek, ya bize.. ” dedi.

“PAYLAŞIMI BEN YAPMADIM”

AKP’li vekil, söz konusu paylaşımının büyük tepki çekmesi üzerine, önce tweet’i sildi sonra da açıklama yaptı.

Akkal’ın yaptığı açıklama şöyle:

* Bugün sabahın ilk saatlerinde resmi sosyal medya hesaplarımdan Selahattin Demirtaş ve ailesi hakkında yapılan paylaşım, şahsım tarafından yapılmamıştır; bir danışman arkadaşımızın hesapları karıştırarak yaptığı bir paylaşımdır.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting