Ana Sayfa / Kadınca / Tarhan Telli neci, nereli, yaşı

Tarhan Telli neci, nereli, yaşı

Tarhan Telli ne iş yapıyor ve kimdiri neden merak ediliyor diye soran okurlarımız olabilir. Ünlü sunucu Ivana Sert’in yeni sevgilisi olduğu öne sürülen Tarhan Telli bir anda kadınların ilgi odağı oldu ve herkes kim bu adam diye sormaya başladı. İvana Sert’in yeni sevgilisi Tarhan Telli kimdir? İvana Sert motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başladı. Yeni seneye Dubai’de giren çiftin görüntüleri internette gündeme oturdu. Sert’in sevgilisi araştırılmaya başlandı. Peki İvana Sert’in yeni sevgilisi Tarhan Telli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Magazin gündeminde Tarhan Telli var ve Tarhan Telli’nin kim olduğu araştırılıyor. nedeni ise İvana Sert’in yeni sevgilisi olduğu iddiaları. Tarhan Telli fotoları en çok aranan terimlerden oldu google’da. İvana Sert’in yeni sevgilisi Tarhan Telli kimdir? İvana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü modacı İvana Sert gönlünü Tarhan Telli’ye kaptırdı. Telli’nin yaşamı ise araştırılmaya başlandı. Peki İvana Sert’in yeni sevgilisi Tarhan Telli kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde…

Üç yıldır birlikte olduğu Can Çelebi’den ayrılan İvana Sert, geçtiğimiz ay eşinden boşanan motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başladı. İkili, yeni yıla Dubai’de birlikte girdi.
İvana Sert, Telli ile sevgili olduklarını instagram’ın hikaye bölümünden paylaştığı fotoğrafla ilan etti.

TARHAN TELLİ KİMDİR?

21 Haziran 1980’de İstanbul’da doğan Tarhan Telli,küçük yaşlardan itibaren otomobil parçaları ve modifikasyonuna ilgi duydu. Eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Tasarım ve İletişim Bölümü’nden devam eden Telli, bu dönemde de tasarımlar ve kişiselleştirme denemeleri yaptı.

Üniversite sonrası ABD’ye gidip günlük 14 dolar 75 cente motor üreticilerinin ve tamircilerin yanında çalışan Telli, yüksek lisansını da California Üniversitesi Visual Design’da tamamladı. ABD seyahati sonrası büyük hayallerle ülkesine dönen Telli, 2005 yılında “TT Custom Choppers”ı kurdu.

Şu anda Türkiye’nin dünyaya açılan tek özel motosiklet üreticisi olan Telli’nin en büyük başarılarından biri “Cehennem Melekleri 3” filmindeki özel tasarım motosiklet ile Holywood’a giriş biletidir. Film sırasında filmin oyuncularının oldukça dikkatini çeken motosikletleri için Jason Statham ve Sylvester Stallone sipariş verdiler. Bollywood’dan birçok motosiklet ve araba tasarımı teklifi alan Telli, Körfez’e de açılarak motosikletin yanında özel arabalar da dizayn etti.

IVANA SERT ASLEN NERELİ, KİMDİR?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur.

Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir.

Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya’ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe’a davet edilir.

Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting