Ana Sayfa / İlginç / Kullanılmış koca satışı

Kullanılmış koca satışı

Kocasını sadece 18 Euro’ya internet üzerinden satan kadın bir de dalga geçti az kullanılmış koca ilanı verdi. Alman bir kadın geçinemediği 6 yıllık kocasını internet üzerinden satmaya çalışıyor. 

Kocasını satan kadın Almanya’Da gündem oldu, en çok okunan haber oldu  Ocak 2019’da. Dünyada ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Bir kadın anlaşamadığı kocasını internet ilanıyla açz kullanılmış koca etiketiyle satışa çıkardı. Almanya’da 40 yaşında bir kadın, ünlü alışveriş sitesi eBay üzerinden 7 yıllık kocasını “Olumsuz davranışlarından bıktım, birbirimize ait olmadığımızı anladım” diyerek satışa çıkardı. Kocasına fiyat olarak da 18 euro fiyat biçti.

KOCASINI SATAN KADIN
İnternette en komik ve ilginç satış haberlerinden biri de kocasını satılığa çıkaran Alman kadın oldu. Evini arabasını değil ilan verip “kocasını” satışa çıkardı. Almanya’da 40 yaşında bir kadın 7 yıllık kocasını “Negatif davranışlarından bıktım, birbirimize ait olmadığımızı anladım” diyerek satışa çıkardı.

Dünyaca bilinen bir alışveriş sitesine “kullanılmış koca” etiketiyle ilan veren kadın, kocasına fiyat olarak da 18 euro yani yaklaşık 108 lira değer biçti. İlanın açıklama kısmına da “Fiyat pazarlığa açık. Ama beğenmeyip değiştirme yok” diye yazdı. Birkaç gün içerisinde Almanya’da günün konusu olan kadın, bu ilanı yalnızca eğlence amacıyla açtığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting