Ana Sayfa / Yaşam / Tarihçi Muhittin Nalbantoğlu öldü

Tarihçi Muhittin Nalbantoğlu öldü

Tarihçi ve Yeniçağ Gazetesi Yazarı Muhittin Nalbantoğlu öldü. Yeniçağ Gazetesi’nin aynı gün içinde iki yazarı korona nedeniyle hayatını kaybetti. Kenan Akın ve Tarihçi muhittin Nalbantoğlu aynı gün koronavirüs nedeniyle öldü. Yeniçağ yazarı, tarihçi Muhiddin Nalbantoğlu, 14 Aralık’tan bu yana koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen 85 yaşında hayatını kaybetti.

Tarihçi Muhittin Nalbantoğlu koronadan öldü. Yeniçağ gazetesinin iki yazarı Kenan Akın ve Muhittin Nalbantoğlu aynı gün vefat etti. Yeniçağ gazetesi yazarı Muhiddin Nalbantoğlu, 14 Aralık’ta koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırılmış ve durumunun ağırlaşmasının ardından entübe edilmişti. Geçtiğimiz günlerde kalbi duran ve hayata döndürülen Nalbantoğlu’nun bugün bir kez daha kalbinin durduğu ve tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği öğrenildi.

Usta tarihçi Muhiddin Nalbantoğlu, İstanbul, Yelpaze, Düşünen Adam, Sanat Dünyası, Kalem, Hareket, Millî Hareket, Tercüman, Gençliğin Sesi, Anadolu, Ülkücü Öğretmen, Bilgi, Düşün, Millî Ziraat ve Ekonomi dergi ve gazeteleri başta olmak üzere pek çok yayın organı için yazı kaleme aldı.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Sınırsız Hosting