Ana Sayfa / İlginç / Tarikat Şeyhi Ahmet Hulusi Akten nereli, neci

Tarikat Şeyhi Ahmet Hulusi Akten nereli, neci

Ahmet Hulusi Akten aslen nereli, asıl işi, kimdir ve tarikatı. burç tarikatı nedir, hangi ünlüler bu tarikata mensup ve Ahmet Hulusi nerede yaşıyor kimler ona bağlı sorusu.

Ahmet Hulusi kimdir, necidir? Ahmet Hulusi Akten’in müritleri kim ve hangi ünlüler? burç tarikatı nedir, kimler tarikata mensup Türkiye’deki ünlüler. 21 Ocak 1945 İstanbul doğumlu olan Ahmet Hulusi, İstanbul’da birçok gazetede görev aldı. Ardından ABD’ye yerleşen Ahmet Hulusi şuanda yaşamını ABD’de sürdürüyor. Mustafa Ceceli’nin de bir dönem yaşam koçluğunu yapan Ahmet Hulusi’nin esasında Mustafa Ceceli’nin şeyhi, yani Mustafa Ceceli’nin Ahmet Hulusi’nin müridi olduğu iddiaları da basında sıkça yer almaya başladı.

Ahmet Hulusi yaptığı açıklamada ‘Burç Tarikatı’ şeyhi olduğuna ilişkin iddialara yanıt vermişti. Ahmet Hulusi açıklamasında “40 yıl öncesi bir mecmuada yayınlanan ‘Burç tarikatı’ lafına itibar ederek üstüme geliniyor, buna inananın aklına şaşarım” diyerek kendisini savunmuştu. “Benim tarikatım yoktur, ben şeyhlik cemaat işleriyle uğraşmam, benim duruşum bellidir. Ben düşünce adamıyım, yazarım, gazeteciyim, kimsenin aklının ermeyeceği ölçüde çok takipçim ve okuyanım var” diyerek sürdürdüğü açıklamasında neden FETÖ’nün kendisiyle çok uğraştığı için ABD’de yaşadığını iddia etmişti.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting