Ana Sayfa / Kime Ait / TARSİM, Tarım sigortası kapsamı

TARSİM, Tarım sigortası kapsamı

TARSİM tarım sigortası kapsamını genişletti. Yeni tarım sigortası kapsamı içine geler girdi üretici ve çiftçiye yeni avantajları ne olacak belli oldu. TARSİM, 2021 yılında kapsama alınacak riskler, ürünler ve bölgeler ile prim desteği oranlarını belirledi. Narenciyede sıcakların yol açtığı zarar TARSİM kapsamına alındı. Üretim merkezi Kumluca’da karar sevinçle karşılandı.

TARSİM, riskli ürünleri de tarım sigortası kapsamına aldı çiftçi ve üretici müjdeyi sevinçle karşıladı.

Tarım Sigortaları Havuzu tarafından, 2021 yılında kapsama alınacak riskler, ürünler ve bölgeler ile prim desteği oranları belirlendi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete‘de yayımlandı. 1 Ocak 2021’de yürürlüğe girecek olan karar, örtü altı sera, narenciye ürünleri ile birlikte birçok ürünü kapsıyor.

Limon, mandalina, portakal ve greyfurtta sıcakların yol açtığı zarar TARSİM kapsamına alındı. Bu karar, Antalya’nın Kumluca ilçesinde, üreticileri ve sektör temsilcilerini sevindirdi.

Dolu veya hortum yüzünden çöken sera enkazının kaldırılması da TARSİM kapsamına alındı. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, kararı Ulusal Kanal‘a değerlendirdi. Çiftçilere seslendi.

TARSİMTARIM SİGORTASI KAPSAMI İLE İLGİLİ bilgeleri ve son haberleri aktardız. Siz değerli okurlarımız ayrıca, “Tarım sigortası ücreti ne kadar?, Çiftçi sigortası ne kadar 2021?, Ek 5 tarım sigortası ne kadar 2021?,Çiftçi Bağkurlu kaç yaşında emekli olur?, Tarım sigortası ne kadar 2020 Tarım Sigortası SORGULAMA, t.c. ile tarsim poliçe sorgulama, tarsim poliçe sorgulama e-devlet,Tarsim nedir, TARSİM Poliçe sorgulama, tarsim, sigorta kapsamı, Tarsim NEDİR ne ise yarar, TARSİM poliçe hasar tespiti ve ödeme durumu, Tarım Sigortaları Nedir” yazarak google da aratabilir daha fazla bilgiye ulaşarak payaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Kotta idrar lekeli pantolon furyası

Kot pantolonda idrar lekesi modası. idrar lekesi temalı kot pantolonlar 25 bin liraya satılıyor. İngiliz-İtalyan …

Sınırsız Hosting