Ana Sayfa / Gündem / Kobra zehiri Hatay’da yakalandı

Kobra zehiri Hatay’da yakalandı

Hatay kobra zehiri operasyonu. Kobra zehiri ne? Hatay’ın İskenderun ilçesinde, otogarda şüphe üzerine M.S. adlı kişinin çantasında yapılan aramada 152 tüp kobra zehri ele geçirildi. 

Kobra zehiri Hatay’da ele geçirildi tam 152 şişe. İlçede kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri ortak çalışma başlattı.

İskenderun Otogarı’nda denetim yapan ekipler, şüphe üzerine durdurdukları M.S.’nin çantasını aradı. Çantada, ülkeye kaçak yollarla sokulduğu belirlenen 152 cam tüp içerisinde kobra yılanı zehri ele geçirildi. Gözaltına alınan M.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Değerli okurlarımız, Hatay kobra zehiri haberini verdik. siz de daha gazla kobra ve kobra zehiri ile ilgili bilgi için, “Kral kobra zehiri fiyatı, Kobra zehiri ne işe yarar, Kobra zehiri fiyatı ne kadar, Kobra zehiri cezası, Kobra zehiri nasıl alınır, Kobra zehiri kim alır, Kobra zehiri nereye satılır, Kobra zehiri üretimi” yazarak google da aratabilir daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den çiftçiye azar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçiyi azarladı. bir zamanlar Erdoğan’ın çiftçiye ananı da al git …

Sınırsız Hosting