Ana Sayfa / Kime Ait / Taşeron işçi kadrosu Başbakan devrede
BİNALİ YILDIRIM MHP

Taşeron işçi kadrosu Başbakan devrede

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron işçilerin kadro çalışmasıyla ilgili harekete geçti. Taşeron işçilerin kamuda kadroya alınması ve belediyelerde taşeron işçiye kadro açılması hızlandı. TÜRK-İŞ Başbakan Binali Yıldırım’la görüşecek ve taşeron işçiler için yeni bir yol haritası çizilecek. 

Yeni taşeron işçi kadro gelişme ve haberlerine bir yenisi daha eklendi. En az 720 bin taşeron işçiyi ilgilendiren kamuda ve belediyelerde kadro meselesi yeniden masaya geliyor hem de bu kez Başbakan Binali Yıldırım konuyla ilgileniyor. Başbakan Binali Yıldırım’dan Türk-İş’e sürpriz bir ziyaret geliyor. Yıldırım önümüzdeki dakikalarda Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret edecek. Görüşmede taşeron işçilerinin kadro konusu gündeme gelebilir. Yıldırım’ın ziyareti rutin programda gözükmüyordu.
Başbakan Binali Yıldırım Türk-İş’e programında olmayan bir ziyaret gerçekleştirecek. İkilinin görüşmesinde taşeron işçilere kadro konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.

TAŞERON İŞÇİLERİN BEKLENTİSİ ARTTI
Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, taşerona kadro düzenlemesinin yıl sonuna kadar biteceğini söylemişti. Sarıeroğlu, “Beklenti içinde olan birçok kesim var. Taşeronda çalışan arkadaşlarımız bunlardan en önemlisi. AK Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamlarındaki beklentiyi karşılayabilmek için bir aydır Maliye Bakanımız ile çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak, kardeşlerimiz ile paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına beklentilerine, taleplerine yeni yasama döneminde yeni yıla girmeden bir cevap vermiş olacağız” diye konuşmuştu.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting