Ana Sayfa / Kime Ait / TEB konut kredisi 120 ay vadeli
TEB KONUT KREDİ

TEB konut kredisi 120 ay vadeli

Konut kredisi alınabilecek en iyi avantajlı bankalar ve TEB, 120 ay 100 bin lira konut kredisi avantajları. yeni ev alacaklar için en uygun faizli ve vadeli konut kredisi veren bankalardan biri de Türk Ekonomi Bankası (TEB). Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan son açıklamalarda 120 ay vadeli konut kredisinin alınabileceği belirtildi.

TEB konut kredisi avantajları 120 ay vadeli 100 bin lira. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımlar ile birlikte güncel kredi şartları ve faiz oranları hakkında detaylar görülebilirken özellikle 120 aya varan vade ile bu imkandan yararlanabilecek olması oldukça cazip bir seçenek yarattı. TEB konut kredisi almak isteyen kişilerin çok daha faiz ile aylık taksitleri çok daha az olduğundan dolayı kişiler çok daha az bir faiz ödeyerek konut kredisinden yararlanabiliyor.

YENİ EV KREDİSİ İÇİN BANKA VE EN UYGU KREDİ SEÇENEKLERİ

240 ay vadeli konut satışları artarken bankalarda 120 ay vadeli 100 bin lira konut kredisi vermeye devam ediyor. Yapılan açıklamalarda TEB üzerinden 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi alan kişilerin her ay geri ödeme tutarının 1.400 TL olacağı belirtildi. 1.400 TL’lik ödemeler ile birlikte 120 ay vadeli 100 bin TL alacak kişiler, TEB sayesinde ev sahibi olabilecek.

Türk Ekonomi Bankası Konut Kredisi Hesaplaması

Yapılan açıklamalarda özellikle kredinin yıllık yüzde 14.03 oranında bir maliyet getireceği görülüyor. Özellikle 100 bin TL’lik kredi alan kişilerin kredi ödemeleri tamamlandıktan sonra toplamda ödeyeceği faiz oranı 68 bin TL olacak. Konut kredisi masraflarında kredi tahsis ücreti, eksper işlemi masrafı gibi farklı ücretler alınacağından dolayı kişilerin kredi çekmeden önce bu tip masraflar için de detaylı bir şekilde bilgi alması öneriliyor.

TEB konut kredisi imkanından yararlanmak isteyen kişiler için internet üzerinden yapılacak başvurular büyük kolaylık sağladığı gibi kişiler istediği takdirde resmi internet sitesi üzerinden gerekli müracaatları da yapabilir. Aynı zamanda yine banka şubeleri üzerinden de kişilerin gerekli müracaatları yaparak krediden yararlanabilmesi söz konusu. Konut kredisi çekecek kişiler için en önemli detaylardan bir tanesi eksper işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması. Bu açıdan satın alınmak istenen evin krediye uygun olması ve uzman tarafından yapılacak kontrollerde herhangi bir sorun tespit edilmemesi kredi alımı için en önemli detaylardan bir tanesi.

İlginizi Çekebilir

Erdal Alkış neci, nereli ve kim?

Erdal Alkış aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. TFF Başkan adayı olan isimler kimler. Erdal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting