Ana Sayfa / Kadınca / Telefonunda Bylock çıkan Habertürk spikeri

Telefonunda Bylock çıkan Habertürk spikeri

Habertürk’te telefonunda Bylock çıkan spor spikeri Fatma Karaağaç kanaldan gönderildi. Medyada FETÖ’cü gazeteciler ve telefonlarında Bylock bulunan gazeteciler. Karaağaç iddialarla ilgili olarak açıklama yaptı. 

Fatma Karaağaç nereli yaşı, mesleği ve FETÖ’cü mü sorusu. Telefonunda Bylock programı çıktığı için Habertürk Spor Spikeri Fatma karaağaç kanaldan gönderildi.

15 Temmuz’dan sonra başlayan FETÖ operasyonları hız kesmiyor.

Medya kurumlarında çalışan ve Bylock kullananlar bir bir tespit edildi ve kurumlara listeler gönderildi. Gözaltılar ve işten çıkarmalar başladı

Habertürk TV’de spor spikeri olarak görev yapan Fatma Karaağaç’ın da telefonunda ‘ByLock’ bulunduğu anlaşıldı.

Habertürk yönetimi, bu olayın ardından Fatma Karaağaç ile yollarını ayırırken, ekran yüzünün gözaltına alınmadığı öğrenildi.
Öte yandan Yeni Şafak’tan 2, Star’dan ise 6 gazetecinin işine “medyadaki Bylock kullanıcıları” listesinde isimleri bulunduğu gerekçesiyle son verildiği iddia ediliyor.

FATMA KARAAĞAÇ İDDİALARA NE DEDİ

Habertürk TV’de spor spikerliği yapan Fatma Karaağaç’ın işine telefonundan Gülen cemaatinin haberleşme ağı olduğu iddia edilen ‘ByLock’ çıktığı için son verildiğini duyurmuştuk.

Karaağaç, haberimiz üzerine Twitter’dan paylaştığı bir mesaj ile “cevap vermeyeceği sorunun olmadığını” söyledi. Karaağaç, kovulduğu iddiasına ilişkin ise herhangi bir yorumda bulunmadı.

Karaağaç, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

İlginizi Çekebilir

Bahar Candan ölmek istedi

Silivri Cezaevi intihar girişimi ile sarsıldı Bahar candan canını kıymak istedi. Bahar Candan’ın bileklerini keserek …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting