Ana Sayfa / Ekonomi / Temizlik ürünlerine zam geldi

Temizlik ürünlerine zam geldi

Hijyen ve temizli ürünlerine deprem zammı geldi fırsatçılar yine hemen zammı yapıştırdı. Deprem miş felaket miş vurguncuların haramzadelerin umurunda değil anında ürünlere zammı yapıştırıyor vatandaş ne yaparsa yapsın mantığı her yerde. Şimdi de deterjanlara fahiş zam yapıldı deprem nedeniyle yetkililer o bölgede olunca vurguncular ve soyguncular zam fırsatını kaçırmadı gelen yapıştırıyor giden yapıştırıyor zammı.

Deterjan, hijyen ürünlerine zam geldi deprem sonrası talebi artan ürünler fırsatçı ve vurguncular için yeni servet yapma yolu oldu. Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ile birlikte market ürünlerinin fiyatları neredeyse her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi ile birlikte fırsatçılar birçok ürüne tekrardan zam yaptı. Zam denilince akla gelen zincir marketlerde yeni bir zam meydana çıktı. İşte tüm detaylar…

Market ürünlerinde şok eden zam!

2023 yılına girilmesiyle birlikte sürekli olarak yükselmeye devam eden enflasyonun fiyat yükselişindeki etkisi oldukça büyük. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte ekonomik sıkıntılar başlarken enflasyonun ve dövizde yaşanan dalgalanmaların market raflarındaki ürünleri etkilediği biliniyor.

Fakat bazı fırsatçılar ürünlerine beklenen zamdan daha fazlasını yaparak müşteriyi mağdur ediyor. Son yaşanan Kahramanmaraş depremi ile birlikte fırsatçılar tek tek ortaya çıkmaya başladı. Kira fiyatlarında ve gıda malzemelerindeki artış ile birlikte ürün fiyatlarında yükseliş görüldü.

1200x627-son-dakika-ocak-2022-enflasyon-orani-belli-oldu-tuik-enflasyon-rakamlarini-paylasti-1643874683526.jpg

Market raflarında zam üstüne zam!

2023 yılının başında gelen asgari ücret zammı her geçen gün enflasyon ve yapılan zamlar karşısında erimeye devam ediyor. Kısa bir süre önce sosyal medya platformu üzerinden paylaşılan zam görseli ise gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan fiyat artışına dair tepkiler çığ gibi büyüdü.

1-001.jpg

Deterjan fiyatları uçtu!

Sosyal medya platformu üzerinden yapılan açıklama ile birlikte deterjan fiyatında zam yapıldı. A101 marketlerinde yer alan Alo Toz Deterjanı ve Renkli Çamaşır Deterjanı fiyatları bu sabah itibariyle değiştirildi. Alo Toz Deterjan fiyatları geçtiğimiz gün 189 TL üzerinden satılırken bugün itibariyle 235 TL’ye yükseltildi. A101 marketlerinde yer alan Renkli Çamaşır Deterjanı ise 95 TL üzerinden satılırken bu sabah itibariyle yapılan zam ile birlikte 109 TL’ye yükseldi. A101 marketleri 18 Şubat 2023 sabahına zam ile başladı.

Sosyal medyaya yansıyan zam görüntüleri üzerine onlarca tüketici yorumlarda bulundu. Deprem sonrasında gelen zamlar ise kısa sürede dikkat çekti. Yapılan yorumlar arasında, “Sizden utanıyoruz”, “Zamsız dedikleri bir ay bitti demek ki”, “Sorsan hepsi milliyetçi” gibi daha birçok yorum yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting