Ana Sayfa / Kadınca / Terazi Burcu 2017 aşk ve para

Terazi Burcu 2017 aşk ve para

2017 Terazi Burcu aşk para ve kariyer bilgileri. Burçların 2017 analizleri. Astrologlara ve yıldıznameye göre terazi Burcu 2017 ne bekliyor. Terazi burcu kadını ve erkeği 2017 ne bekliyor, aşk, para ve iş. 

Terazi burcu 2017 şanslı bir yıl olacak.  2017 burçların beklentileri. Ünlü astrologlara göre burçlar ve 2017 tahmin ve analizleri. Terazi Burcu 2017 en şanslı burç mu? 2017’de, elinizi attığınız her şey pırlantaya dönüşebilir. Özellikle ocak ve şubat aylarında ışığınız ön planda, şanslar kapıda olabilir. Evde oturup tembellik yapma yılında değilsiniz. Şansınızı kullanmak için sokağa çıkın, harekete geçin.
Özellikle eviniz, aileniz ve özel yaşamınızla ilgili konularda parlak bir süreç olabilir. Geçen yıl başkaları veya bazı amaçlar için yaptığınız fedakarlıklarla ya da diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla geçmiş olabilir. Başkalarının düşüncelerine göre yaşamanız kendinizi, sizin için önemli şeyleri geri planda bırakmanıza neden olmuş olabilir. Özellikle yılın ilk yarısında, size ilham veren kişilerle bir araya gelebilir, entelektüel anlamda sizi besleyen ilişkilere önem verebilirsiniz.
Mart-nisan aralığında ikili ilişkiler veya işbirliklerinizde geçici sorunlar yaşanabilir, ama bu sayede, partneriniz ya da işbirliği yaptığınız kişilerle uzun zamandır devam eden sorunları çözme şansı bulabilirsiniz. Nisan ayının ilk iki haftası, işiniz, işyeriniz veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısında ise, yaratıcılığınız artıyor veya sosyal yaşamınız renkleniyor. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarabilir, ortak amaçlar için çalışılan ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Çekiciliğiniz yıl boyunca oldukça yüksek olabilir. Haziran ayına kadar ilişkileriniz ve işbirlikleriniz anlamında yoğun bir hareketlilik var. Bir taraftan sizin için uygun kişilerle sağlam ilişkiler kurarken, bir taraftan da bağımsızlığınızı korumak isteyeceksiniz.
Ancak, yıl genelinde gereğinden fazla fedakarlıktan, kendinizi arka plana atmaktan kaçınmanız gerekiyor.
Yıla girerken duygusal veya oldukça romantik bir ruh hali hakim olabilir. Yılın yaklaşık son 5 ayında, kendinize olan güveniniz ve cesaretiniz artıyor.
Bazı ilişkiler, grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları yeni ve özel kişilerle tanışmanıza vesile olabilir.
İLİŞKİLERDE ÖNEMLİ TARİHLER
İkili ilişkilerinizde ve işbirliklerinizde bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz. Kendinizin yaratacağı şok değişimlerden korkmamalısınız. Mart ayının ilk haftası ve eylül ayının son haftası civarı tarihlerde, bu anlamda farklı gelişmeler yaşanabilir.
Sosyal anlamda da renkli bir yıla giriş yapıyorsunuz sevgili Teraziler… Farklı arkadaş çevreleri ya da mevcut arkadaşlarla daha fazla sosyalleşme fırsatları yakalayabilirsiniz.
Mart ve nisan aylarında, partnerinizle üzerinde anlaşmaya varmanız veya tamamlamanız gereken konular olabilir. Ya da maddi başlıklı konularda anlaşmaya varmakta zorlanabilirsiniz, ama sonuca bağlayacaksınız.
Mayıs ve kasım ayları ise, yalnız Teraziler başta olmak üzere sürprizlere, ani randevulara veya karşılaşmalara açık görünüyor.
FIRSATLAR
Ekim ortalarından sonraki bir yıllık süreçte ise, şans gezegeni Jüpiter size maddi anlamda destek olmaya gelecek. Gelirleriniz artabilir. Özellikle 2017 Aralık ayı civarında bu anlamda şansınız yüksek olabilir.
ŞANS KAPINIZDA!
Sadece 12 yılda bir kere her burcu ziyaret eden şans, büyüme, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in şanslı kişisi bu yıl sizsiniz! Jüpiter bu yıl sizi her alanda destekliyor ve geleceği inşa etmeniz için olanaklar hazırlıyor. Hiçbirini hissetmeseniz dahi, ekim ayının ikinci haftasına kadar en zor anlarda koruma altındasınız.
Jüpiter, aşk arayanlara aşk, iş arayanlara iş, işte nefes almak isteyenlere derin bir nefes aldıracak. Belki hayatınızı değiştirebilecek olanaklara kavuşacaksınız, belki hayatın sizi sıktığı noktalarda neşeye… Okula dönmek isteyenler okula dönebilirler veya daha fazla seyahat edebileceğiniz bir yıl olabilir.
İş yaşamınızı, aile hayatınızı, kişisel veya ruhsal gelişiminizi ya da bir ilişkinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu girişimleriniz olabilir. Boyutu her ne olursa olsun önümüzdeki 10 aylık dönemde kendinizi iyi hissedeceğiniz kesin.
Maddi manevi büyüme sağlayabileceğiniz, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz yeni bir siz yaratacaksınız sevgili Teraziler! Enerjiniz yenilenmekle kalmıyor, hayatınız da değişiyor. Dolayısıyla, bu yıl bir dilek listesi yapmanızda ve bol bol sosyalleşmenizde fayda var.
Dilekleriniz gerçek olabilir. Tek sorun, aynı süreçte iştahınızın da açılacak olması. Jüpiter geçişleri kilo almaya elverişli süreçlerdir, tadı ve görünüşü güzel olan her şeyi denemek isteyebilirsiniz. Benden uyarması Niobe’ce.
ARTAN SORUMLULUKLAR ZORLUKLAR
Son iki yıldır 3. evinizde bulunan ve önümüzdeki yıl boyunca bulunacak olan eğitici gezegen Satürn, iletişim, yakın çevre, medya, satış, pazarlama, dış ticaret alanlarında size yeni şeyler öğretmeye, zorlayıcı ve olgunlaştıran dersler vermeye devam ediyor.
Hayatın önünüze olumlu şeyler yollamadığını düşünerek başlıyorsunuz yıla. Ama korunup kollandığınızı hissedecek, Satürn’ün iki yıllık yolculuğu bittiğinde hayata daha az karamsar bakacaksınız. İki yıl daha, akrabalarınızla ilişkilerinizde normalin üzerinde verici olmanız gerekebilir veya bu kişilerin problemleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
Bir ihtimal de, komşularınızla yaşayacağınız zorlu ilişkilerdir. Yakın çevre ilişkilerinde engellenmişlik hissi artabilir. Önümüzdeki iki yıl boyunca, bazı fikirleriniz yenilenebilir ya da bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz. Yapmayın! Sadece bazı şeyler değişiyor ve siz, evrenin derslerini teker teker geçerek kendinizi ispat ediyorsunuz o kadar.
Ders demişken, özellikle öğrenci Terazi burçları, iki yıl boyunca, her zamankinden fazla çalışmak ve eğitimlerine odaklanmak durumundalar. Entelektüel birikimin önem kazanacağı yılların içerisinde bulunuyorlar ve ancak çalıştıkları müddetçe ilerleyebilirler. Okulu veya eğitimi hafife almak doğru olmayabilir.
Satürn sizi iletişim kurma konusunda disipline etmek üzere geçtiğimiz 2014 Aralık ayından beri Yay burcunda ve bir yıl daha bu burçta olacak.
FARKLI KİŞİLER, İLİŞKİLER
Son yıllarda, kendi kendinize “Bu kadar ilginç insanı nereden buluyorum veya bu kadar tuhaf ilişkiler kurmak zorunda mıyım?” türünde sorular soruyorsanız, nedeni Koç burcundaki Uranüs! Uranüs ve Plüton ilişkilerinizde hızlı değişiklikler yapmaya geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da devam ediyor. 2018 yılına kadar da devam edecek. Eviniz ve ikili ilişkileriniz arasında mekik dokumaya ve beklenmedik gelişmelerle ilgilenmeye bu yıl da devam edeceksiniz. İkili ilişkiler anlamında ilginç tecrübeler yaşadığınız yıllardasınız. Uranüs ve Plüton hayatınızın önemli konularında sizi değişime zorlayabilir. Değişime direnmek yerine onu kucaklarsanız hayatınızın kolaylaştığını fark edebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız da artıyor. Terazi burçlarının ilk 14 gününde doğanlar bu değişimi bitirdi. Bu yıl ağırlıklı olarak 12–22 Ekim aralığındaki Teraziler hayatlarındaki değişikliklere ayak uydurmak durumundalar. Teknoloji, medya, astronomi, matematik branşlarında çalışan kişilerin dikkatinizi çekeceği bir yıl 2017.Neptün’ün Balık burcundaki seyahati ise, ruhsal iyileşme yöntemleri bulmanızı sağlıyor, ama iş anlamında kararsızlık getiriyor. Kendiniz için uygun işte çalışıp çalışmadığınızı sorguluyorsunuz. Neptün’ün konumu, yardım faaliyetlerini destekleyen veya içerisinde başkalarına yardım amacı güden işlere ilginizin artacağına işaret ediyor. Sadece kendinize değil başkalarına da yardım etmek istediğiniz yıllardasınız.
BURCUN ÖZELLİKLERİ
Element: Hava
Niteliği: Lider
Yönetici gezegeni: Venüs
Değerli taşı: Opal
Zıt burcu: Koç
Felsefesi: Dengelerim, uyumluyum, huzur arıyorum
Uyumlu burçları: İkizler, Kova
Finansal olarak uyumlu burcu: Akrep
Evlilik veya ortaklık burcu: Koç
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Kova
Terazi burcu ünlüleri: Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Rita Hayword, John Lennon, Cervantes, Gandhi, Christopher Reeve, Jimmy Carter, Julio Iglesias, Turgut Özal, Tarkan, Hadise, Levent Kırca, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Engin Akyürek, İclal Aydın, Hülya Avşar, Jess Molho, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Cansu Dere, Çağatay Ulusoy, Emine Ün, Yıldız Kenter, Şafak Sezer, Nurseli İdiz, Neşe Erberk, Mehmet Aslantuğ, Tarık Akan, Cem Özer, Ayşegül Aldinç

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting