Ana Sayfa / Kime Ait / Tesla Zorlu Center’da mağaza açıyor

Tesla Zorlu Center’da mağaza açıyor

Tesla’nın İstanbul Gayrettepe’de bulunan Zorlu Center’da mağaza açması bekleniyor. Tesla arabalar için Türkiye’nin her yerine şarj istasyonları kurulacak. Türkiye Tesla ile artık tanışıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına gireceğini açıklayan Tesla’nın Türkiye’deki mağazasının yeri belli oldu.

Türkiye’de Tesla arabaları satışı başlıyor. Elon Musk, İstanbul Zorlu Center’da mağaza açıyor. Tesla’nın ne zaman Türkiye pazarına gireceği geçtiğimiz haftalarda netlik kazanmıştı. Şirketin CEO’su Elon Musk “Tesla Türkiye’ye ne zaman gelecek?” sorusunu yanıtlamıştı.

TÜRKİYE’DE TESLA ARABA FİYATLARI DA BELLİ OLUYOR
Tesla’nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu yıl içinde Tesla’yı Türkiye’de piyasaya sürmeyi planlıyoruz.” dedi. Amerikalı milyarder, paylaşımında, “Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmada bizzat orada olacağım.” ifadelerini kullanmıştı.
Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla, Türkiye’de toplam 7 farklı pozisyon için iş ilanı yayınladı. Bu ilanlar sayesinde Tesla’nın Türkiye mağazasının yeri de netlik kazandı.
İş ilanına göre, Tesla Türkiye’nin ofis lokasyonu Gayretepe’de bulunan Zorlu Center.

Şirketin servis için açtığı Parça Danışmanı / Servis Asistanı gibi iş pozisyonlarına başvuru yapıldığında ise, lokasyon İstanbul – Otomol olarak gösteriliyor.
Tesla’nın CEO’su Musk, Türkiye hakkında iletilen sorulara, Twitter üzerinden cevap vermişti. Musk’ın bu açıklamalarına göre, Tesla, Türkiye’nin her yerinde süper şarj olacak.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti yeni lideri kim oldu?

Meral Akşener sonrası İYİ Parti gene başkanı kim oldu. Koray Aydın İYİ Parti yeni gene …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting