Ana Sayfa / İlginç / THY Avrupa ligi hangi kanalda

THY Avrupa ligi hangi kanalda

Basketbolda THY Avrupa Ligi hangi kanalda canlı olacak ve ne zaman başlıyor bilgileri. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yer aldığı Euroleague ne zaman başlayacak. hangi kanalda canlı olacak ve maç takvimi bilgileri. Euroleague 3 Ekim’de başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ilk maçını 3 Ekim’de Real Madrid ile deplasmanda oynayacak. Diğer temsilcimiz Anadolu Efes 4 Ekim’de Barcelona’yı ağırlayacak. Avrupa basketbolunun en prestijli turnuvası olan THY Euroleague’in 2019-20 sezonundaki Final Four etabının nerede yapılacağı da belli oldu. Euroleague Final Four Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak.

THY Avrupa Ligi ne zaman başlıyor, hangi kanalda canlı yayınlanacak bilgileri. Euroleague’in başlamasına kısa bir süre kaldı. Eurolegue’de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes bizi temsil edecek. Peki Euroleague ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? EUROLEAGUE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz sezon büyük bir heyecana sahne olan Final Four finalinde temsilcimiz Anadolu Efes, CSKA Moskova’ya mağlup olarak turnuvayı ikincilikle tamamlamıştı. Bu sezon da ülkemizi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko temsil edecek. 3 Ekim’de başlayacak olan Euroleague’de maçlar beIN Sports kanallarından yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting