Ana Sayfa / Yaşam / TikTok akımı öldürdü

TikTok akımı öldürdü

TikTok akımı çocuğa ölüme götürdü. İngiltere’de TikTok’ta gördüğü bir akımı deneyen 11 yaşındaki çocuk, zehirli gaz çekti. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Chroming Challange akımı öldürüyor. TiekTok’taki akıma uymak isteyen çocuk öldü. TikTok zehir saçıyor üstelik öldürüyor. İngiltere’de TikTok’ta gördüğü ‘Chroming Challange’ trendine uymak isteyen 11 yaşındaki Tommie-Lee Gracie Billington hayatını kaybetti. Zehirli gaz çeken çocuk, kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tommie kurtarılamadı.
KALBİ DURAN ÇOCUK KURTARILAMADI

Tommie-Lee Gracie Billington isimli çocuk, bir arkadaşının evinde kimyasalların solunmasını içeren ‘kromlama’ denilen akımı denemeye çalıştı. Fenalaşan çocuk, eve gelen sağlık ekipleri tarafından kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Zehirli gazı soluyan Tommie, kardiyak arrest geçirek ve kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.

TİKTOK SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPTI

Konuya ilişkin açıklama yapan TikTok sözcüsü ise, platformda böyle bir akımın yer almadığını söyledi. Sözcü, ‘kromlamanım’ TikTok’a özgü bir trend olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını ifade etti.

‘CHROMİNG CHALLENGE’ NEDİR?

Bu tehlikeli trend, boyalar, çözücüler, sprey kutuları, temizlik ürünleri veya petrol gibi zehirli kimyasalları soluma eylemini içeriyor. Bu maddelerin solunması kısa süreli bir ‘uyuşturucu etkisi’ yaratabiliyor ve konuşma bozukluğu, baş dönmesi, halüsinasyonlar, mide bulantısı ve oryantasyon kaybına yol açabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting