Ana Sayfa / Ekonomi / TOKİ borcunu erken ödeyene indirim

TOKİ borcunu erken ödeyene indirim

TOKİ borcunu erken ödeme kampanyası ve indirim oranı. TOKİ borcu olanlar erken öderse yüzde 22 kazanacak. TOKİ kampanyaları ve hangi şehirlerde TOKİ çekilişleri var bilgisi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) yeni bir kampanya yapacağını duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 22 Mart’ta yüzde 22 indirim yapılacağını ifade etti.

TOKİ indirim kampanyası. Borcunu erken öde indirim al. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na borcu olanların, ödemelerini erken yapmaları halinde indirim uygulanacağını söyledi.

Bakan Kurum, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “TOKİ’den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz. 22 Mart’ta başlayacak kampanyamız 19 Nisan’a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Mal müdürlükleri kapatılıyor

Hazine ve Maliye bakanlığına bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılıyor. mal müdürlükleri kapatılıyor personelleri dağıtılacak. Hazine …

Sınırsız Hosting