Ana Sayfa / İlginç / Toplam satılan iphone sayısı (2007’den beri)
iphone

Toplam satılan iphone sayısı (2007’den beri)

İphone dünya genelinde satış sayısı 2007’den günümüze kadar. hiç düşündünüz mü ilk iphone telefondan bu yana dünyada kaç adet iphone telefon satıldığını . Rakam inanılmaz.  Apple CEO’su Tim Cook bugün yayınlamış olduğu üçüncü çeyrek raporu ile birlikte 2007’den bu yana kadar kaç iPhone sattığını açıkladı. Apple her geçen gün büyümeye devam ediyor!

Dünya genelinde bugüne kadar satılan toplam iPhone telefon sayısı. Apple, 2017’nin üçüncü çeyreğine ait sonuçlarını açıkladı. Ayrıca bugün paylaşılan raporlar ile bu zamana kadar satılan iPhone sayısını da kullanıcıları ile paylaştı.
Apple bu zaman kadar ne kadar iPhone sattığını açıkladı!
Tim Cook tarafından paylaşılan üçüncü çeyrek mali raporlara göre Apple, 2007 yılından bu yana 1.2 milyar kümülatif iPhone sattığını gün yüzüne çıkarttı.

TÜM SATILAN TOPLAM İPHONE SAYISI

Her geçen artan satış rakamları ile yoluna devam eden Teknoloji devi, 1 milyarıncı iPhone’nunu Temmuz 2016 yılında sattığını belirtti.

Ayrıca geçtiğimiz yıl 200 milyon daha iPhone satan Apple, üçüncü çeyrekte sattığı 41 milyon adet iPhone ile dikkatleri üzerine çekerken, bu satıştan 24,8 milyar dolardan fazla gelirin elde edildiğinin de altı çizildi.
Tim Cook’a göre iPhone 7 Plus satışları geçen yılki iPhone 6s Plus’a göre dramatik bir şekilde yükseldiğini belirtti. Çift arka kamerası ile oldukça ilgi odağı olduğunu belirten Cook, ayrıca iPhone 7’nin de iPhone 6s’i oldukça geride bıraktığını da açıkladı.

Ek olarak ise iPhone 7’nin ve iPhone 7 Plus’ın güçlü bir basamak olduğunu vurgulayan Tim Cook, yeni amiral gemisiyle de ciddi bir yükselişin yaşanılacağını vurgusunu açıklamasına ekledi.

Apple, 2007 yılında piyasaya sürdüğü her iPhone modeline ciddi yenilikler yapılmasından dolayı kullanıcıların oldukça ilgi odakları haline geldikleri belirten Tim Cook, uçtan uca OLED ekrana sahip ve Touch ID’nin bulunmayacağı iPhone 8’le de aynı başarının rahatlıkla yakalanacağını paylaşmış olduğu raporunda ön plana çıkarttığını da görmekteyiz.

İlginizi Çekebilir

Göbeklitepe günlük ziyaretçi rekoru

Göbeklitepe ziyaretçi rekoru kırdı Ramazan Bayramı7nda. Türk milleti gezmeyi seviyor. Raemazan Bayramı tatili Göbeklitepe’ye yaradı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting