Ana Sayfa / Yaşam / TR24 Global TV mi olacak?

TR24 Global TV mi olacak?

Türkiye’de yabancı sermayeli olarak kurulan TR24 TV kanalı belli yasal prosedürleri aşamadı ve isim konusunda da yaşadığı sorun nedeniyle yeni bir yol haritası çiziyor. Kanala yakın kaynaklara göre TR 24 ismini alamayan kanal Grubun da adı olan Global TV olacak gibi görünüyor. Bakalım yetkililer önümüzdeki süreçle ilgili nasıl bir açıklama yapacak. 

Global Medya Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş, TR24 olan kanalın adını isim hakkı nedeniyle değiştiriyor iddiası kulislere yansıdı. Medyaya yansıyan bilgilere göre kanal hala RTÜK’e frekans için başvuru yapmış ve isim konusunda bazı iddialar gündeme gelmişti. Azerbaycan sermayeli yeni televizyon kanalı çok sayıda televizyoncuyu bünyesine katmış önemli isimleri kadroya almıştı. Hatta kanal çalışanları kapalı devre yayına başlamış ve format oluşturma aşamasına gelmişti. Şimdi son bilgilere göre kanal TR24 olan adını Global TV olarak değiştirmeyi düşünüyor. TR24 kanalının bina ve eleman yatırımı için bugüne kadar büyük paralar harcadığı biliniyordu. Bakalım önümüzdeki dönemde özellikle OHAL sonrası Türk medyası nasıl şekillenecek ve yabancı sermayeli medya grupları pozisyonlarını nasıl belirleyecek göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting