Ana Sayfa / Yaşam / Bedelliye 25 gün askerlik

Bedelliye 25 gün askerlik

Bedelli askerlik yaş 25 ücret 15 ve 25 gün de askerlik yapılacak. Son bedelli askerlik açıklamaları ve bedeli.Bedelli askerlikle ilgili beklenen açıklama son dakika olarak geldi. Yaş ve bedel ile ilgili tartışmalara son noktayı AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan koydu. Turan: “Bedelli askerlik torba yasaya ekleniyor. Bugün komisyona geliyor. Yaş sınırı 25 olarak kararlaştırılan bedelli askerliğin ücreti 15 bin TL olarak belirlendi. 25 günlük bir askerlik süresi öngörüldü” dedi.

Son bedelil askerlik şartları ve 25 gün askerlik süresi şartı geliyor. Detayları netleşmeye başlayan bedelli askerlikle ilgili açıklama yapan AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan on binlerce genç tarafından merakla beklenen bedelli askerlik için yaşın 25 ücretin ise 15 bin lira olacağını söyledi.

Turan, açıklamasında, “Bugün bedelli askerlikle ilgili, düzenleme plan bütçe komisyonunundaki torba yasaya konulacak. Bu hafta komisyon aşamaları biterse haftaya da Genel Kurulda görüşmeler nihayete erecektir. Bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin TL lira bedel öngörülüyor” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan milyonlarca insanı ilgilendiren bedelli askerliğe ilişkin açıklamalar geldi.

Turan bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin bugün Meclis Başkanlığı’na sunulacağını aktardı. Turan, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin torba yasaya ekleneceğin söyledi.

BEDELLİ ASKERLİKTE YAŞ VE FİYAT AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi.

25 GÜN TEMEL ASKERİ EĞİTİM ŞARTI

Daha önceki uygulamalardan farklı olarak bu düzenlemede 25 günlük temel askeri eğitim verilmesi öngörülüyor.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting