Ana Sayfa / Kime Ait / Trabzonspor’a 2 transfer birden

Trabzonspor’a 2 transfer birden

Trabzonspor, Kaleci Uğurcan Çakır’ı Süper Lig tarihinin en pahalı transferi olark satıyor. Trabzonspor halihazırda 2 futbolcu ile anlaştı. Trabzonspor’un 2021-2022 sezonu transferler göz kamaştıracak. Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna da değinen Ağaoğlu, ‘Transferde 4-5 isim üzerinden gidiyoruz. Bunlardan 2 tanesi ile ön anlaşma sağlandı’ dedi.

Trabzonspor Uğurcan Çakır’ı rekor bir ücretle satıyor. Trabzonspor’un yeni transferleri yolda 2 futbolcu kesin olarak kente geliyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyaspor maçı sonu açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR EKONOMİSİNİ DÜZELTTİ

Transfer gelişmeleri hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu,

‘Önümüzdeki sezon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurt dışından 2 futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık. 2 oyuncu ile ciddi şekilde görüşmelerimiz devam ediyor. Her şey kulübün ekonomisine bağlı. Bir taraftan zirveyi zorlayacak, zirve yarışına ortak olacak bir takım kurmaya çalışırken 3 sene zar zor toparladığımız ekonomiyi korumaya mecburiyetimiz var. Geçtiğimiz hafta bir İtalyan gazeteci aradı Uğurcan ile ilgili. Söz konusu olan oyuncu Avrupa’nın en iyisi dedim. Pırlanta değerinde bir oyuncu. Allah nazarlardan korusun. Bu Trabzonspor’un gururu. Trabzonspor’un başarısıdır. Trabzonspor altyapısının başarısıdır. Bir oyuncumuz Lille’de Yusuf Yazıcı. Abdülkadir Ömür var bugün gündemde olan Uğurcan Çakır var. İnşallah Avrupa’nın en iyi takımlarından birine gider. Bugün için baktığınız zaman bütün istatistikleri değerledirdiğiniz zaman Türkiye’nin bir numaralı futbolcusu konumunda. Bana göre onlarca müşterisi olan bir oyuncudan bahsediyoruz’ ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting