Ana Sayfa / Yaşam / TS yönetimi istifa edecek mi?

TS yönetimi istifa edecek mi?

Trabzonspor’da yönetimin istifası konuşuluyor. Trabzon’da gündem futbol ve muharrem Usta yönetiminin Başakşehir maçı sonucuna göre istifa edip etmeyeceği tartışılıyor. Pazar günü Başakşehir’i ağırlayacak Trabzonspor’da olası bir kötü sonuç, mevcut yönetimin dönemini kapatabilir.

Trabzonspor Süper Lig’de istikrarsız takımlar arasına katıldı. Muharrem usta yönetimindeki Trabzonspor alınan kötü sonuçların ardından istifa hazırlığında iddiası Trabzon’da dillendiriliyor. Başakşehir maçı sonrası alınacak kötü bir sonuç durumunda Trabzonspor yönetiminni toplu olarak istifa edeceği öne sürüldü. Trabzonspor’un sahasında oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Göztepe karşılaşmasının son dakikalarında yönetime karşı istifa sesleri yükselmeye başladı. Son haftalarda alınan saha sonuçlarının yanı sıra yönetimin bugüne kadar yaptığı uygulamalar nedeniyle taraftarlar seslerini iyice yükseltmeye başladı. G.Birliği ile deplasmanda oynanan maçın da beraberlikle bitmesi üzerine taraftarlar maç bitmeden istifa tezahüratları yaparak tepki gösterdi.
MUHARREM USTA BIRAKABİLİR
Başakşehir ile yarın oynanacak sınavda benzer tablonun yaşanması halinde sıkıntı çıkabilir. Sahadan puansız ayrılma halinde camiada Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin istifa edebileceği konuşuluyor. (AKŞAM)

İlginizi Çekebilir

Polatlı’da kaza, ölen 4 kişinin isimleri

Ankara Polatlı kazada ölen 4 kişinin isimleri. 13 Mayıs Polatlı trafik kazası ölen 4 kişinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting