Ana Sayfa / Kadınca / Tuğçe Can öldürüldü

Tuğçe Can öldürüldü

Eskişehir’de Tuğçe Can öldürüldü. Yine bir kadın cinayeti bu kez adres eskişehir.

Tuğçe Can öldürüldü Eskişehir’de. Türkiye’de yılın her günü bir kadın öldürülüyor. Eskişehir’de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can, yaşadığı apartmanın girişinde kimliği belirsiz kişi tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeyle alan polis ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta meydana geldi. 5 katlı bir apartmanda oturan 25 yaşındaki Tuğçe Can, yaşlı bakım teknikeri olarak çalıştığı özel huzurevine gitmek için evden çıktı.

Can, apartman çıkışında kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı. Tuğçe Can’ı bıçakla boğazından, karnından ve sırtından bıçaklayan şüpheli, kaçtı.

ds.jpg

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Tuğçe Can’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polisin incelemesinin ardından Tuğçe Can’ın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeyle aldı, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting