Ana Sayfa / Yaşam / Tuncay Gengeç öldürüldü Mersin’dte

Tuncay Gengeç öldürüldü Mersin’dte

Mersin’e öldürülen spor kulübü başkanı Tuncay Gengeç. Musalla Spor Kulübü Başkanı öldürüldü. Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Tuncay Gengeç kim neci nereli. Mussa Spor Kulübü Başkanı öldürüldü. Mersin’in Tarsus’da Galericiler Sitesi’nde bir ziyaret sonrasında aracına binen 44 yaşındaki amatör spor kulübü başkanı Tuncay Gengeç silahlı saldırıya uğradı.

Şüpheliler olay yerinden otomobille kaçarken çevredekiler polise ihbarda bulundu. Aracı kurşun yağmuruna tutulan yaralı Tuncay Gengeç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tuncay Gengeç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR!

Şüphelilerin olay yerinden kaçarken otomobille kaza yaptığı ve bölgedeki bir motosikleti gasp ederek ormanlık alana kaçtıkları tespit edlidi. Emniyet ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmaları sürdürüyor.Polis ekiplerinin incelemesi sonucu araca 34 merminin isabet ettiği belirlendi. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, zanlının olay yerinden kaçtığı otomobille kaza yaptığını ve bölgedeki bir motosikleti gasp ederek ormanlık alana kaçtığını tespit etti.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting