Ana Sayfa / Genel / Turkcell bayiliği nasıl alınır?

Turkcell bayiliği nasıl alınır?

GSM pazarının Türkiye’deki büyük oyuncularından ve en büyüklerinden olan Turkcell, hem müşterisine hem de bayilerine müthiş avantajlar sunuyor bilgikahini sitemize Turkcell bayliği için çok soru geliyor. Turkcell şubesi açmak için aranan şartlar, gereken para ve diğer prosedürler için bir araştırma yaptık, gerekli bilgileri sizler için derledik.

Turkcell yaygın bayi ve noktalarıyla en çok hat satan,müşterisi olan karlı bir pazar oldu iletişim sektöründe. siz de bir Turkcell bayisi olabilirsiniz. Peki Turkcell bayiliği için ne gerekiyor ve hangi şartlara haiz olmak lazım? Bu ve buna benzer sorularınız olabilir. Her telefon satan dükkan sahibi Turkcell bayiliği alamaz. Bunun için elbette bir kriter ve politika gerekiyor. turkcell, GSM pazarındaki ağırlığına bağlı olarak, kendisiyle çalışacak firma, şirket ve dükkan sahipleri için belli bir yol haritasına saip. Turkcell, gsm pazarında devasa boyutlara çoktan ulaşmayı başarmıştır. Dev firmanın temsilcisi olarak gelir elde etmeyi düşünenlerdenseniz; Turkcell bayilik araştırmalarını yapmaya başlamalısınız. Turkcell Bayiliği açarak belirli şart ve kurallar çerçevesinde bir temsilci olmanız mümkün.

TURKCELL NASIL BAYİLİK VERİYOR VE KAZANCI NASIL?
Eğer iletişim sektörü içindeyseniz ve cep telefonu pazarıyla yakından ilgileniyorsanız işiniz biraz daha kolay. Çünkü GSM şirketleri artık sadece hat satmıyor neredeyse iletişim ve eğelence ile ilgili yüzlerce ürünü bünyelerinde barındırıyor ve vatandaşın kullanımına sunuyor. Bu da hem firma hem de bayiler için oldukça güzel bir kazanç sağlıyor. İlk etapta bir telefon dükkanı açmanız gerekecek. Telefon dükkanını açıp faaliyetlerinize başladıktan sonra birkaç ay bekleyip bir kod alacaksınız. Yıl boyu satmış olduğunuz Turkcell hat miktarı gibi birtakım performanslarınız değerlendirilip yeterli görülürse Turkcell bayisi olmaya hak kazanabilmektesiniz. Performansın iyi olması ön şartlardan biridir. Doğrudan bayilik veren bir marka olmadığının altını çizmiş olalım.

Çok eski dönemlerde yalnızca merkezlerde yer alan Turkcell bayilerinin şimdilerde her mahalleye inmeyi başarması bu bayilik sistemi sayesinde mümkün olmuştur. Gerek Turkcell’in gerekse bayiliği işleten yöneticilerin karlı çıktığı sistemin günden güne daha da yaygınlaştığı dikkat çekiyor.

TURKCELL BAYİSİ OLMANIN AVANTAJLARI NELER?
Öncelikle yapmanız gereken bir Turkcell İletişim noktasıyla iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlar size en sağlıklı yolu gösterecektir. Turkcell genel merkezinden de gerekli bilgi ve dökumanlar temin edilebilir. Turkcell bayiliği nasıl olunur? Sorusuna yanıt arayan bireylerin her şeyden evvel Turkcell’in politikalarını gözden geçirmesi gerekiyor. Bazı durumlarda bayilik açmak isteyen bireylerle Turkcell’in politikaları uyum sağlamayabiliyor. Turkcell bayiliği açmak için Turkcell iletişim merkezlerini arayarak bilgi almanız gerekecek. Hangi şehirde bulunduğunuz , yaşadığınız şehirde bayiliklerle ilgilenen bayilik yetkilisinin telefon numarası gibi bilgileri elde ederek görüşme yapacaksınız. Yapacağınız görüşmeler neticesinde sizlere birtakım sorular yöneltilecektir ve çeşitli bilgilendirmeler yapılacaktır. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda da bayilik açma hakkı tanınacaktır. Turkcell’in büyük bir marka olmasından dolayı her önüne gelene bayilik hakkı vermediğini bilmeli ve bu konuyu iyice araştırarak hareket etmelisiniz. Şunu da unutmayın ki, hangi işi yapıyor olursanız olun, insan odaklı işlerde işyeriniz mutlaka görünür ve bilinir yerlerde olsun. Bir de mutlaka interaktif dünyada olun web sitenizi kurun ve sosyal medyada çok etkin bir aktör olun.

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting