Ana Sayfa / Gündem / Türkiye Andorra maçı canlı kanalı, tarihi

Türkiye Andorra maçı canlı kanalı, tarihi

Canlı Türkiye-Andorra maçını hangi kanal yayınlayacak, maç ne zaman nerede oynanacak tarihi bilgileri. Türkiye, Andorra maçı için tüm gelişmeler. A Milli Futbol Takımı’mız UEFA EURO 2020 Elemeleri’nde 4 maça çıkarak 9 puan topladı. Şimdi sırada Andorra var. Süper Lig’e milli maç arası verilirken futbolseverler de “Türkiye Andorra maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?” sorusuna cevap arıyor.

Milli maç ne zaman hangi kanalda (Türkiye-Andorra maçı) bilgileri. A Milli Futbol Takımı’nın Andorra maçı tarihi, saati ve canlı yayın kanalı sorgulanıyor. Türkiye, Andorra7yı kaç farkla yenebilir de tartışılıyor. EURO 2020 elemelerinde grup maçları başlıyor. A Milli Futbol Takımı’mız Arnavutluk, Moldova ve Fransa engeleni kayıpsız atlatırken İzlanda’ya 2-1 yenildi. Şimdi Türkiye, Andorra ile Euro 2020 Elemeleri H Grubu’nda 5. maçına çıkıyor. İlk ikinin gruptan çıkacağı bu organizasyon çok önemli… Türkiye’nin bu maçı kayıpsız atlatması gerekiyor. Maçın kritik olması sebebiyle mücadeleyi kaçırmak istemeyenler “Türkiye Andorra maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?” sorusunu yöneltiyor.
TÜRKİYE ANDORRA MAÇI NE ZAMAN?
Türkiye Andorra maçı 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45’te oynanacak. Mücadele Vodafone Park’ta oynanacak. Karşılaşmanın kanalı ise henüz belli değil.

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre teknik direktör Şenol Güneş’in belirlediği aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre )

Orta saha: Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir ), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)
A MİLLİLERİN ANDORRA MAÇI HAZIRLIĞI
Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi.

İdman öncesinde milli takım oyuncuları basın mensuplarına toplu fotoğraf verdi.

Milli takım aday kadrosuna ilk kez davet edilen Abdülkadir Parmak, Mert Çetin ve Emre Kılınç da idmanda yer aldı.

A Milli Takım’da sakatlıkları bulunan Ozan Tufan, Dorukhan Toköz, Enes Ünal, Okay Yokuşlu ve Oğuzhan Özyakup çalışmada yer almadı.

Ay-yıldızlı ekipte, dün kulüp takımlarıyla maçlarını oynayan Emre Belözoğlu, Abdülkadir Parmak, Zeki Çelik, Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Efecan Karaca ve Deniz Türüç ise takımdan ayrı olarak yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışması ile devam etti. Antrenman, yarım sahada çift kale maçla sona erdi.

İdman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı nedeniyle antrenmana katılmayan ancak idmana gelen Ozan Tufan ve Dorukhan Toköz ile saha kenarında konuştu.

Milli takımın çalışmasını, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan da takip etti.

A Milli Takım, hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

Papua Yeni Gine heyelan faciası

Papua yeni Gine’de 2 binden fazla insan toprak altında tarihin en büyük heyelan faciası yaşanıyor. …

Sınırsız Hosting