Ana Sayfa / Kime Ait / Türkiye-İran ve Rusya maç kadrosu

Türkiye-İran ve Rusya maç kadrosu

Türkiye A Milli Takım’ın İran, Tunus ve Rusya hazırlık maç tarihleri ve canlı yayınları. Türkiye İran hazırlık maçı. Rusya Türkiye hazırlık maçı canlı yayını kanalı. Milli Takım Aday kadro. A Milli Futbol Takımı’nın oynayacağı 3 hazırlık karşılaşması öncesinde aday kadro açıklandı. Kadroda Galatasaray’dan hiçbir futbolcuya yer verilmezken, Fenerbahçe’den üç, Beşiktaş’tan bir futbolcu yer aldı.

Yeni A Milli Takım Aday kadrosu ve Türkiye İran,. Türkiye Rusya ve Türkiye Tunus canlı maçları. A Milli Futbol Takımı’nın İran, Rusya ve Tunus ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Teknik direktör Mircea Lucescu’nun tercihleri arasında Galatasaray’dan hiçbir futbolcu yer almadı. Milli Takım kadrosuna Fenerbahçe’den üç, Beşiktaş’tan ise iki futbolcu çağrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada ameliyat olan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ile kısa süre içerisinde operasyon geçirmesi planlanan Selçuk İnan ve Serdar Aziz, aday kadroya dahil edilmezken, baldır adalesinde yırtık bulunan Ömer Toprak, kasık adalesinde yırtık olan Enes Ünal, ayak bileğinden sakatlık geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlık olan Caner Erkin’e milli takım daveti yapılmadığı denildi. Öte yandan A Milli Takımımızın İran ile 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 21.15’te 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacağı özel karşılaşmanın internet üzerinden genel bilet satışı da başladı.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting