Ana Sayfa / Yaşam / Türkiye-İsveç canlı TRT 1

Türkiye-İsveç canlı TRT 1

TRT 1 Cumartesi 17 Kasım Türkiye-İsveç canlı milli maç ve saati 20. Türkiye-İsveç milli takım maçı naklen TRT 1’de olacak. Grupta lider olma şansı kalmayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsveç ile mücadele edecek. İşveç’le yaptığı ilk maçta 3-2 galip gelmeyi başaran Türkiye Milli Takımı galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Peki Türkiye İsveç maçı ne zaman, hangi kanalda? Miklli maç saat kaçta başlayacak?

Cumartesi (17 Kasım) Türkiye-İsveç milli maçı saat 20’de başlayacak Konya’da ve TRT 1 naklen yayınlayacak. Türkiye İsveç maçı ne zaman, nerede, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye, UEFA Uluslar Ligi 5. hafta maçında 17 Kasım Cumartesi günü İsveç ile karşılaşacak. Grupta lider olma şansı kalmayan Milli takım, İsveç karşısında galibiyet arayacak. İşte maç ile ilgili tüm detaylar…

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İsveç’in karşılacağı mücadele 17 Kasım Cumartesi günü Konya’da oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak mücadele TRT 1’den canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Milli maç şifresiz olarak ekranlara gelecek.

A MİLLİ TAKIM KADROSU

KALECİLER: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

SAVUNMA: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Rapid Wien), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Aytemiz Alanyaspor), Serdar Aziz, Ömer Bayram (Galatasaray), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

ORTA SAHA: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Aytaç Kara (Bursaspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

FORVET: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

MİLLİLERDE HEDEF İKİNCİLİK

Rusya’nın 7 puanla lider durumda bulunduğu grupta, 3 puanla Türkiye ikinci, bir maçı eksik İsveç ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

Milli takım, İsveç’i mağlup ederek puanını 6’ya çıkarıp, grubu ikinci sırada tamamlamayı garantileme peşinde. Ay-yıldızlı ekip, İsveç’e mağlup olduğu takdirde ise C Ligi’ne düşecek. Alınacak bir beraberlikte ise İsveç ile Rusya arasında oynanacak son grup mücadelesinden çıkacak sonuç, C Ligi’ne düşecek ekibi belirleyecek.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting