Ana Sayfa / Kadınca / Türkücü Arzu Şahin nereli, yaşı
ARZU ŞAHİN

Türkücü Arzu Şahin nereli, yaşı

Arzu Şahin İsviçre’ye neden alınmadı belli oldu. Arzu Şahin kiminle evli, yaşı ve en bilindik türküleri.  Konseri için bugün isviçre’ye giden türkücü Arzu Şahin, havalimanından geri gönderildi. Arzu Şahin, Zürih Havalimanı’nda yaşadığı şoku sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

Türkücü Arzu Şahin memleketi, Arzu Şahin Alevi mi, Arzu Şahin kiminle evli ve Arzu Şahin neden İsviçre’den geri döndürüldü bilgisi. “İsviçre’deki Nossa programımız için İstanbul’dan çek in işlemlerimizi yaparak Zürih havaalanına indik. Yeşil pasaportlu olmama rağmen keyfi uygulamadan dolayı ülkeye girişimizi engelleyip tekrar Türkiye’ye geri yolluyorlar. Haksızlığa uğradık… Bu konuda beni dinlemeye gelecek tüm dinleyicilerimin affına sığınıyorum. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bu yaptığımız açıklamalar nezdinde konserimizi ileri bir tarihe erteliyor, tüm türkü dinleyicilerinden özür diliyoruz. Sevgiler..”

ARZU ŞAHİN TÜRKÜLERİ, YAŞAMI VE KİMLİĞİ

1978 doğumlu Türk Halk Müziği sanatçısı Arzu Şahin çok küçük yaşlarda Bağlama ile tanışmış ve 4 sene bir dershanede bağlama ile şan dersleri almıştır. Ceylanım isimli ilk albümü ile müzik piyasasına giriş yapan Arzu Şahin daha sonra Ayrılık, Düet, Sus, Ne Fayda ve Ve Aşk albümleri ile müzik kariyerini sürdürmüştür.

Abidin Biter ile evli olan Arzu Şahin’in bu evliliğinden iki oğlu vardır. Arzu Şahin aslen Erzincan’lıdır çok küçük yaşlarda İstanbul’a yerleşmiş ve İstanbul’da yetişmiştir.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting