Ana Sayfa / Kime Ait / Türkiye’den Bavul.com da gidiyor
MUĞLA DALAMAN TURİZM

Türkiye’den Bavul.com da gidiyor

bavul com platformu kapanıyor. İspanyol turizm firması Türkiye’deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı. bavul com üyeleri ne yapacak. spanyol GED Capital yatırım fonunun kontrolündeki Doğu Avrupa’nın en büyük seyahat acentesi Paravion, 2015 yılında Turkcell’den satın aldığı Bavul.com platformunu kapatma kararı aldı.

İspanya’nın önemli turizm acentelerinden Paravion, Türkiye faaliyetlerini sonlandırıyor. Online satış alanında Doğu Avrupa’nın en büyüklerinden olan bavul.com Türkiye’deki faaliyetini durdurma kararı aldı

Turkcell tarafından 2011’de kurulan, daha sonra 20124’te İspanyol online seyahat acentesi Paravion.es’e satılmıştı.

Paravion, Bavul Com’un Türkiye operasyonlarında yeniden yapılanmaya gidileceğini belirterek faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Şirket merkezinin bulunduğu Romanya medyasında çıkan haberlerde kapatma nedeni şirketin geçen yıldan bu yana zarar yazması olduğu belirtilerek şirketin zarar miktarının milyon avrolarla ifade ediliyor.

Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in haberine göre Paravion, Türkiye’de son dönemde politik ve güvenlik sorunlarının olduğunu; bu nedenlerden ötürü kâr elde edemediklerini açıklıyor.

İspanyol GED Capital tarafından desteklenen Paravion CEO’su Juan Antonion Carrasco; satın alma ve hedeflerle ilgili olarak “Bavul.com ile iki yıl içinde Türkiye’deki online seyahat pazarının yüzde 5 ila 8’ini yönetiyor olacağız. Bavul.com ayrıca Türkiye’ye komşu diğer pazarlara da kısa süre içerisinde girmemize imkan tanıyacak ve Paravion markası Orta Avrupa, Doğu Avrupa ve Batı Avrupa’da online seyahat sektöründe liderliğe oynayacak” şeklinde konuşmuştu. Ancak Rumen şirket, 3 yıl geçmeden bir anlamda ‘bavul’unu kapatıp gidiyor.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting