Ana Sayfa / Yaşam / TV 8 satılıyor mu?

TV 8 satılıyor mu?

Global TV’nin sahiplerini Acun Ilıcalı’nın TV 8 kanalını satın alacağı ancak şimdilik görüşmelerin durduğu öne sürüldü.

Azerbaycanlı grup TV 8’i satın alıyor iddiası. Türkiye’de Global TV ile yayın hayatına giren Azerbaycanlıların önce TV 8’i alacağı ve aynı zamanda bazı Demirören Grubu gazetelerinden bir yada ikisin de satın alarak yazılı medyaya da girecekleri öne sürüldü. TV 8’e Azerbaycan merkezli medya şirketi talip oldu.

Acun Ilıcalı TV 8’i satacak mı kim talip oldu sorusu. Azerbaycan sermayesi medyada büyümeyi hedefliyor Azerbaycan merkezli Global Medya Group A.Ş.’nin, medya sektörüne yatırım hamlelerinin bir haber kanalı ile sınırlı olmadığı öğrenildi.

SuperHaber’de yer alan bilgilere göre, Azeri iş adamları, haber kanalı dışında bir de ulusal kanal satın almak için kolları sıvadı.

Bu çerçevede, Global Medya Group A.Ş. yönetimi, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’i satın almak için görüşmeler yaptı.

Satış şimdilik askıya alındı
Acun Ilıcalı satışa sıcak baksa da, Global Medya kanalının borç yükü nedeniyle satış görüşmelerini şimdilik askıya aldı.

Öte yandan, yazılı basında da yer almak isteyen Global Medya Group A.Ş.’nin Demirören Medya Grubu’nun bazı gazetelerini satın almak amacıyla fizibilite çalışmaları yaptığı bilgisine ulaşıldı

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting