Ana Sayfa / Kime Ait / Twitter kapanacak mı?

Twitter kapanacak mı?

Elon Musk’ın twitter’ı kapatacağı öne sürülüyor. Sosyal Madya Twitter fişi çekilme sorunu yaşayabilir. Bir taraftan çalışanların motivasyonunu olumsuz yönde etkileyen çalışma şartları ve işten çıkarılan binlerce kişi bir tarafta da yayınlanan yeni özellikler… Twitter, hiç olmadığı kadar karışmış bir durumda. Şirket şimdi bir de Twitter Blue aboneliği sorunuyla karşı karşıya…

Twitter kapanacak mı? Twitter fişi çekiliyor. Elon Musk Twitter’ı bitirecek yorumları.

Şirketi 44 milyar dolara satın alıp tek başına yönetici olan Elon Musk, Twitter’da krizlerle boğuşmaya devam ediyor. Uzmanlar tarafından sosyal medya platformunu troller, şakacılar ve dolandırıcılar için elverişli hale getirdiği ileri sürülen Twitter Blue aboneliği artık iOS uygulamasında mevcut değil. Ayrıca, abonelik için ödeme yapanlardan bazıları mavi onay işaretlerinin kaybolduğunu bildiriyor.

Twitter kullanıcıları, şirketin yeni 7.99 dolarlık abonelik hizmeti olan Twitter Blue’ya kaydolma seçeneğinin, hizmetin başlatılmasından birkaç gün sonra platformun iOS uygulamasından kaybolduğunu bildiriyor.

Daha önce iOS uygulamasından Twitter Blue’ya abone olunabiliyordu, ancak kullanıcılar bu sabah seçeneğin kaybolduğunu bildirdi.

Twitter Blue için ödeme yapanlardan bazıları, mavi onay işaretlerinin hesaplarından kaybolduğunu söyledi.

Ayrıca Twitter’ın yeni bir hesap doğrulama biçimi olarak sunduğu gri resmi onay işareti de geri gelmiş görünüyor. Twitter daha önce mavi tik işaretini ücretli abonelikle sunduğu için gri tik işaretini tanıtmıştı. Musk, daha sonra bu işaretleri geri çekmişti, ancak anlaşılan Twitter Blue’daki sorunla beraber gri işaret de yeniden döndü.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting