Ana Sayfa / Yaşam / Twitter’a neden girilmiyor

Twitter’a neden girilmiyor

Twitter çöktü mü neden Twitter’a girilemiyor. 8 şubat Twitter çöktü neden girilemiyor sorusu.Twitter mı çöktü merak ediliyor. Bugün Twitter kullanıcılarının yaşadığı “Twitter bir sorun oluştu daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene” sorunu üzerine Twitter çöktü mü? Twitter’da sorun mu var? Twitter’da sorun ne? soruları gündeme taşındı.

Twitter’a neden girilemiyor bugün Twitter çöktü mü, Twitter da sorun mu var soruları. Twitter çöktü mü? Bugün Twitter kullanıcılarının yaşadığı “Twitter bir sorun oluştu daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene” sorunu üzerine Twitter çöktü mü? Twitter’da sorun mu var? Twitter’da sorun ne? soruları gündeme taşındı. İşte detaylar…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Bir çok kullanıcıda başlayan ”hata oluştu” uyarısı sebebiyle Twitter’ın çöktüğü düşünüldü. Türkiye genelinde yaşanan Twitter’daki sorun ile alakalı olarak yetkililerden açıklama gelmezken problemin kısa süre içerisinde giderilmesi bekleniyor. Anasayfa’nın yenilenmediği de belirtiliyor.

Twitter çöktü mü? Twitter'da sorun mu var? Twitter bir sorun oluştu daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene sorunu!

TWİTTER SORUN ÇÖZÜMÜ!

  • Cihazınızda ne kadar kullanılabilir alan olduğunu görmek için şu talimatları uygulayın:
  • Cihazınızın ana ekranında Ayarlar simgesine dokunun.
  • Cihaz kısmındaki Kayıt yeri öğesini açın.
  • Cihazınızda 50 MB’den daha az kullanılabilir alan varsa yer açmak için diğer uygulamaları kaldırmanız gerekebilir.
  • Daha fazla kullanılabilir alanınız olduğunda uygulamayı indirmeyi tekrar deneyin.
  • Yeterli kullanılabilir alanınız olmasına rağmen uygulamayı kurmakta hala sorun yaşıyorsanız şunları deneyin:
  • Google Play Store’da indirme işlemini iptal edin, daha sonra tekrar başlatın.
  • İndirme işlemini tekrar başlatmak işe yaramadıysa, Twitter’dan çıkış yapmayı deneyin. Ardından uygulamayı indirmeyi tekrar deneyin.
  • İndirme işlemini hala gerçekleştiremiyorsanız Twitter uygulamasını cihazınızdan kaldırmayı deneyin. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın ve Twitter uygulamasını Google Play Store’dan tekrar yükleyin.
  • Twitter’ı sıklıkla kullanan birçok kullanıcı bugün erişim sıkıntısı ile karşılaştı. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışan Twitter kullanıcıları, konu hakkında internette araştırma yapıyor. Kullanıcılar tweet gönderememe ya da akışı yenileyememe gibi sorunlar yaşıyor. Konuyla ilgili henüz Twitter’dan resmi bir açıklama gelmezken erişim sorunu sonrası bant daraltma uygulaması yeniden gündem oldu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası Twitter’da bant daraltma uygulaması yapıldığı iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting