Ana Sayfa / İlginç / TYP başvuru şartları (İŞKUR)

TYP başvuru şartları (İŞKUR)

Okullara güvenlik elemanı alımı sınavı TYP başvuruları İŞKUR üzerinden başladı. TYP için aranan şartlar ve başvuru yerleri tarihleri ve son başvuru tarihi bilgisi. İŞKUR TYP başvuruları başladı. Okullara yapılacak güvenlik görevlisi alımı da arama ekranı üzerinden görüntülenebilecek. İşte İŞKUR TYP giriş ve arama ekranı

TYP açılımı ne, ne anlama geliyor ve TYP başvurusu nasıl yapılır nereye yapılır merak ediliyor. Okullara güvenlik elemanı alımı ve TYP bilgileri İŞKUR son dakika haberleri.

İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilen TYP başvuruları başladı. Birçok farklı uygulama alanının bulduğu Toplum Yararına Programlar arasında en çok ilgi çekenlerin başında MEB bünyesinde okullarda hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı oluyor. Peki, İŞKUR TYP giriş ekranına nasıl ulaşılabilecek?

İŞKUR TYP BAŞVURU EKRANI

TOPLUM YARARINA PROGRAM (TYP) NEDİR?

İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting