Ana Sayfa / Gündem / Uçkanlar çetesi kim, lideri kim?

Uçkanlar çetesi kim, lideri kim?

Uçkanlar Çetesi hangi bölgelerde var ve liderleri kim. İstanbul’da uçkanlar çetesi kaç kişi ne yapıyordu bilgisi. İstanbul’da, yağma, tefecilik gibi bir çok eylem gerçekleştiren “Uçkanlar çetesi”ne yönelik polis ekiplerince operasyon düzenledi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alınırken, 7 tabanca, 2 tüfek ve 532 mermi ele geçirildi

İstanbul’da uçkanlar çetesine operasyon. Uçkanlar çetesi lideri kim ve İstanbul’da nerelerde varlar. Operasyon, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polis ekipleri; Kağıthane, Eyüpsultan, Şişli, Beyoğlu ve Sultangazi’de faaliyet gösteren ve “Uçkanlar” olarak anılan bir suç örgütünü belirledi.

“Gasp”, “Tefecilik”, “Kasten Yaralama” ve “6136 Sayılı Kasten Yaralama ve Tehdit” suçlarından çok sayıda eylemi olan çeteye karşı çalışma yapan ekipler, E.U.’nun elebaşı olduğu 12 kişiyi tespit etti. Yapılan araştırmaların ardından operasyon kararı alındı.

Bu sabah, düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı olan 12 şüpheli de gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 7 tabanca, 2 av tüfeği, 532 mermi, bir miktar uyuşturucu, yüklü miktarda senet, nakit para ve bir tapu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting