Ana Sayfa / Gündem / Uğurcan Bayraktar ve Mertcan Aygün öldü

Uğurcan Bayraktar ve Mertcan Aygün öldü

Trabzon’da Uğurcan Bayraktar ve Mertcan öldürüldü. Trabzon Sürmene’de bir kamelyada yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. 2 kişinin öldüğü 1 kişinin ise yaralandığı olayda saldırgan Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Gözaltına alınan saldırganın sorgusunun sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Trabzon haberleri. Trabzon Sürmene’de bir kamelyada yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. 2 kişinin öldüğü 1 kişinin ise yaralandığı olayda saldırgan Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Gözaltına alınan saldırganın sorgusunun sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Trabzon, Sürmene-Köprübaşı karayolu üzerindeki bir kamelyada meydana gelen olayda kamelyada oturan Muhammet H. (25), Uğurcan Bayraktar (24), Harun Demir (20) ve Mertcan Aygün (22) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi sonucunda Muhammet H. belinden çıkardığı tabanca ile arkadaşlarına ateş açtı. Silahtan çıkan kurşun ile yere yığılan yaralıları gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılardan Mertcan Aygün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Uğurcan Bayraktar ve Hamit Demir ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Uğurcan Bayraktar ve Mertcan Aygün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 kişiye ateş ederek kaçan Muhammet H. ise bir süre sonra Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Muhammet H.’nin sorgusunun sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting