Ana Sayfa / Gündem / Ukrayna İçişleri bakanı öldü

Ukrayna İçişleri bakanı öldü

Ukrayna iç işleri bakanı ve yardımcısı öldü. Ukrayna’da gizemli helikopter düşmesi ve ölenler. Ukrayna’da savaş büyüyor evlerin üzerine uçak bile düştü. Ukrayna İçişleri Bakanı ve yardımcısı, içinde bulundukları helikopterin başkent Kiev yakınlarındaki Brovarı kentinde düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Ukrayna’nın Kiev bölgesindeki Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopterin düşmesi sonucu 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

SON DAKİKA UKRAYNA HABERLERİ. Ukrayna’da İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy’nin de hayatını kaybettiği helikopter kazasından ilk görüntüler GELDİ. Ukrayna İçişleri bakanı ve yardımcısı helikopter kazasında ölrü. Ukrayna7da bakannın gizemli ölümü. Ukrayna İçişleri Bakanı ve yardımcısı, içinde bulundukları helikopterin başkent Kiev yakınlarındaki Brovarı kentinde düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

UÇAK BİNANIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Ukrayna’nın Brovary kentinde bir binanın üzerine uçak düştü. Ukrayna Belediye Başkanı Kuleba, cismin bir bakımevinin yanına isabet ettiğini belirterek, olayda ölü ve yaralıların oluğunu açıkladı.

Ukrayna’da Kiev bölgesinde yer alan Brovary kentinde bir binanın üzerine uçak düştü.

Reuters haber ajansı, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin ofisinden gelen açıklamalara dayandırdığı haberinde Brovary kentinde bir uçağın altyapı tesislerine çakıldığını duyurdu. İhrabın ardından ise acil servis ekipleri olay yerine geldi.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda yanan bir bina gösterilirken, helikopter veya drone benzeri bir cismin binaya çarptığı belirtildi. Ukrayna Belediye Başkanı Kuleba, cismin bir bakımevinin yanına isabet ettiğini belirterek, olayda ölü ve yaralıların olduğunu açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting