Ana Sayfa / İlginç / Ukrayna’da ABD’nin gizli biyolojik laboratuvarı mı var?

Ukrayna’da ABD’nin gizli biyolojik laboratuvarı mı var?

ABD’nin Ukrayna’da 30 biyolojik laboratuvarı var iddiası. Ukrayna’da gizli biyoloji laboratuvar iddiası ve Rusya’nın öne sürdükleri. Rusya-Ukrayna savaşının gizlenen sırları neler, kim neyi gizliyor gerçekte neler oluyor? Rusya Savunma Bakanlığı, ABD’nin Ukrayna’da 30 biyolojik laboratuvara sahip olduğunu öne sürdü.

Ukrayna7da gizli ABD biyolojik kurumları mı var, oralarda ne üretiliyor amaç ne sorusu? Rus askeri güçlerine bağlı Radyasyon, Kimyasal ve Biyolojik Savunma Kuvvetleri Komutanı İgor Kirillov, ABD’nin Ukrayna’daki askeri biyolojik programı konusunda açıklamalarda bulundu.

Pentagon’un eski Sovyetler Birliği coğrafyasında askeri biyolojik programlar yürüttüğünü belirten Kirillov, şunları söyledi:

“Ukrayna’da 30 biyolojik laboratuvarı içeren ağ oluşturuldu. Bunlar, bilimsel araştırma ve sıhhi epidemiyolojik olarak iki türdür. Askeri kuruma bağlı Black and Veatch şirketi, söz konusu projelerin uygulanması sürecinde yer alıyor.”

Söz konusu laboratuvarın Ukrayna’nın Lviv, Harkiv ve Poltava kentlerinde bulunduğunu ve bunların imha edildiği bilgisini paylaşan Kirillov, burada “veba, şarbon, bruselloz, difteri, salmonelloz, dizanteri patojenleri izine rastlandığını” ileri sürdü.

Kirillov, Ukrayna’daki bu tür programların acilen imha edildiğini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting