Ana Sayfa / Kime Ait / Ukrayna’ya tüm uçuşlar iptal

Ukrayna’ya tüm uçuşlar iptal

THY ve Pegasus Ukrayna seferlerini iptal etti. Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Bu ülkeye yapılacak tüm ticari uçuşlar iptal edildi, havayolları tüm seferlerini iptal etti. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir” dedi. Rusya, Ukrayna’ya askeri operasyonu sabah saatlerinde başlatmıştı.

Ukrayna’daki savaş nedeniyle tüm hava yolları bu ülkeye olan seferlerini iptal etti. THY ve Pegasus Ukrayna kentlerine yapılacak tüm uçuşlarını iptal etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbass’taki iki bölgeyi tanıdıktan sonra askeri operasyonu başlattı.

Putin’in askeri operasyonu başlatmasıyla Ukrayna hava sahası sivil uçuşlara kapatıldı.

Bu hamle Türk Hava Yolları’nın (THY) uçuşlarını da etkiledi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir” dedi.

BELARUS DA RUSYA YANINDA SAVAŞTA

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko, ordusuna Ukrayna’yı işgal eden Liveuamap’ta Rus ordusuyla bütünleşme ve işbirliği yapma emri verdi.

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksander Lukaşenko’nun NATO’nun sınırlarına gelmesinden dolayı rahatsızlığı sık sık dile getirdiği biliniyor.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting