Ana Sayfa / Yaşam / Ümit Kayıhan öldü (Ümit Kayıhan kimdir)

Ümit Kayıhan öldü (Ümit Kayıhan kimdir)

Teknik direktör Ümit kayıhan öldü. Ümit Kayıhan aslen nereli, kaç doğumlu ve asıl mesleği ne bilgileri. Ümit Kayıhan hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı sorusu. Teknik Direktör Ümit Kayıhan 62 yaşında hayatını kaybetti. Allah’tan rahmet bütün yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ümit Kayıhan hayatını kaybetti. Ümit Kayıhan cenazesi ne zaman ve nereden kalkacak bilgisi. Ligde bir çok takımı çalıştıran bir süredir yoğun bakımda olan Teknik Direktör Ümit Kayıhan 62. yaşında hayatını kaybetti.

ÜMİT KAYIHAN ÖZGEÇMİŞİ VE YAŞAMI
Ümit Kayıhan (d. 28 Şubat 1954, İzmir) Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Birçok Anadolu takımını çalıştırmıştır. Son olarak 2010-11 sezonunda 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör olarak görev almıştır ve sezon sonu sözleşmesinin bitimiyle bu görevden ayrılmıştır.

Futbolculuk kariyeri
Futbola Göztepe altyapısında başladı ve 1970’li ve 1980’li yillarda Göztepe, Balıkesirspor, Altay, Eskişehirspor, Altınordu ve Kuşadasıspor’da forma giymiştir.

Millî takım kariyeri
Ümit Kayıhan, 2 kez Türkiye amatör millî takımı formasını giymiştir.

Teknik direktörlük kariyeri
Futbola vedasindan sonra teknik direktörlük yapmaya karar vermiştir ve bu nedenle futbolculuk kariyerinin ardından İngiltere’de antrenörlük eğitimi almıştır.. Sonra Türkiye’ye geri dönüp antrenörlük olarak çalışmaya başlayan Kayıhan, 2000-01 sezonunda Göztepe’yi 1. Lig Şampiyonu yaparak Süper Lig’e yükselmesini sağlayan isim oldu. Son olarak 2010-11 sezonunda 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör olarak görev almıştır ve takımıyla Orduspor’a karşı oynanan ve 4-0 kaybedilen 1. Lig play-off karşılaşmasından sonra son kez takımın başında bulunmuştur. Sezon bitimine kadar süren sözleşmesinin bitimiyle takımdan ayrılmıştır.

ümit kayıhan kimdir

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting