Ana Sayfa / Kadınca / Uyuşturucudan ceza alan ünlüler itiraz edecek

Uyuşturucudan ceza alan ünlüler itiraz edecek

Uyuşturucu kullandıkları veya sattıkları mahkeme kararıyla ortala çıkan ünlüler bu karara itiraz edecek. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi ünlü oyuncular uyuşturucudan tıpkı Deniz Seki gibi hapis yatabilir. Uyuşturucudan hapis cezası alan ünlülerden yeni bir hamle geldi. Ünlü isimler verilen cezaya itiraz etmeye hazırlanıyor.

Mahkeme kararıyla uyuşturucudan suçlu bulunan ünlü isimler cezaevine girmemek için mahkeme kararına itiraz edecek.Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında olduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında ceza yağmış, mahkeme oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis, şarkıcı Cenk Eren’e ise aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezalarına çarptırılan oyuncular karara itiraz edecek. Oyuncuların avukatının ilerleyen günlerde İstanbul Bölge İstinaf başvuracağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting