Ana Sayfa / İlginç / Uzaylıdan hamile kalan kadın

Uzaylıdan hamile kalan kadın

Bir kardın uzaylılardan hamile kaldığını öne sürdü. UFO, Uzay ve zamanda yolculuk iddialarının ardı arkası kesilmiyor.Son dönemde İngiliz tabloid basınının gündemi “zamanda yolculuk” yapan insanlar… Son aylarda birçok insan çıkıp elinde gelecekte çekildiği iddia edilen fotoğraflarla basına ilginç açıklama yapıyor fakat bunların en ilginci bugün basında yer aldı. İsmini ve kimliğini açıklamayan bir kadın geleceğe gidip uzaylılarla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Uzaylıdan hamile kadın şoku. İngiltere’de bir kadın uzaylının cinsel istismarına uğradığını ve hamile kaldığını öne sürdü. Uzaylı ile ilişki haberi büyük ilgi çekti. Zamanda yolculuk ve zamanda yolculuk fantezisi sürüyor. İngiliz Daily Star gazetesi, ismini açıklamayan bir kadın gelecek ile ilgili öngörülerine yer verdi. İsmini açıklamayan kadın bir zamanda yolculuk makinesi geliştirdiğini söyleyerek 3500 yılına gittiğini iddia etti. Yaşadığı deneyimi videoya aktaran kadın, “Andromeda galaksisinden bir uzaylı beni hamile bıraktı. İnsan ve uzaylı karışımı bir bebeğimiz olacak. 5 ay sonra doğum yapacağım ama ne yapacağımı bilmiyorum ve hatta bunun çözümünü de bilmiyorum” dedi.

UZAYLI İNSAN KARIŞIMI BEBEK Mİ

Paris’te kimya okuduğunu söyleyen kadın, “Zaman yolculuğunu mümkün kılan araç 1970’lerde icat edildi fakat bu cihazı kullanmak yasaklandı. Benimle birlikte 20 kişi daha gitti. Dünya gezegeni bir savaş alanına döndükten sonra uzaylılar beni yakaladı ve benimle cinsel ilişkiye girdi. Yaşadığım acıyı, rezilliği ve işkenceyi unutmayacağım. Bunları sizlerle paylaşmıyorum çünkü bunlar insanlık dışıydı” dedi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting