Ana Sayfa / Manşet / Vali Oktay Memiş, DSÖ’nün gözdesi oldu

Vali Oktay Memiş, DSÖ’nün gözdesi oldu

Vali Oktay Memiş, aşı firmalarının tam istediği bir vali gibi davrandı, çift doz aşısız hizmet almayacakmış. Erzurum Valisi Oktay Memiş, makamının ve konumunun gücüne güvendi kırmızı çizgisini açıkladı. Türk milleti çok zor günlerden geçecek ve belki de yeni bir dünya düzeni ilk kez bu kadar sancılı olacak. Erzurum Valisi Okay Memiş, “Çift doz aşısını yaptırmayan çalışan lokantada bana hizmet edemez” dedi.

Türkiye’de aşı zorunluluğu için Valisi, rektörü harekete geçti.

SEN AŞI OLDUYSAN AŞISIZDAN NEDEN KORKUYORSUN

Türkiye’de aşı adeta ölümsüzlük iksiri, o gücün sembolü oldu. vali ve rektörler ible aşısızlara karşı harekete geçti.

rzurum Covid-19 aşı oranlarında yer aldığı turuncu kategoriden yüzde 65 oranına ulaşarak sarı kategoriye geçti. Erzurum Valisi Okay Memiş, Valilikte düzenlenen toplantıda esnafa ilginç bir uyarıda bulunarak çift doz aşı yapılmayan çalışanın lokantada kendisine hizmet edemeyeceğini söyledi.

Vali Memiş, “Bütün Erzurum’a teşekkür etmek isterim. Aşılamada sarı kategoriye geçtik. Yüzde 65 birinci doz aşılamayı yaparak sarı kategoriye geçtik. Bu yeterli değil tabi en kısa sürede de mavi kategoriye geçmemiz lazım. 50 yaş üzerinde ki aşılama durumumuz iyi ama biraz daha gençlere gelince aşılarda bir defans görüyoruz. Sağlık çalışanlarımız kapı kapı geziyorlar. Bazı zamanlar nezaketsiz davranışlara da maruz kalıyorlar. Buna rağmen hiç bıkmadan kapı kapı geziyorlar” diye konuştu.

Aşının kısırlık yaptığı muhabbetinin olduğunu belirten Vali Memiş, “Sosyal medyada da görüyoruz içlerinde doktorlarda var. Şaşırıyoruz. Kısırlığa dair hiçbir bilimsel veri yok. Tam tersine böyle bir şey olmadığına dair bilimsel veriler var” dedi.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting